2013 - 2014 Sezonu En İyi Yabancı Komedi Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk sezonun yaklaşık 10 bölümünü izledim devam etmeyi düşünüyorum ama tam komedi yani özellikle frank karakteri muhteşem, dram olarak değilde komedi olarak izliyordum :)
Yanlış hatırlamıyorsam sezonlar 12 bölümlüktü zaten tamamlasaymışsın bari. :):)

Ne olarak izlediğin çok önemli değil ama iyi dizi. Frank Gallagher benim de favorim. :D

Yanlış hatırlamıyorsam sezonlar 12 bölümlüktü zaten tamamlasaymışsın bari. :):)

Ne olarak izlediğin çok önemli değil ama iyi dizi. Frank Gallagher benim de favorim. :D

komedi dizilerinde devam edememek gibi bir durumum sözkonusu dramdaki o bir sonraki bölüm ne olacak acaba? durumu komedi dizilerinde oluşmuyor:) o yüzden devamsızlığım artıyor, yoksa komedi olarak izleyeceğim çok nadir dizilerden biridir shameless.

komedi dizilerinde devam edememek gibi bir durumum sözkonusu dramdaki o bir sonraki bölüm ne olacak acaba? durumu komedi dizilerinde oluşmuyor:) o yüzden devamsızlığım artıyor, yoksa komedi olarak izleyeceğim çok nadir dizilerden biridir shameless.
Komediler eğlence arası vermek için, diğerleri bağımlılık yapıyor bir bakıma. :):)

Dizilerin IMDb puanları güncellendi. Pek çok dizinin puanlarında artış var. Komedi dizilerinin sonradan açılması sık görülen bir durum. :)

Değişimleri yazayım:

Brooklyn Nine-Nine: 7.4 => 7.5
Hello Ladies: 6.8 => 7.1
The Crazy Ones 6.6 => 6.8
The Goldbergs 6.5 => 6.8
Mom 6.3 => 6.4
The Millers 5.5 => 5.6
The Goodwin Games 6.0 => 6.1
Super Fun Night 5.1 => 5.8
Dads 4.6 => 4.8

Üşenmezsem bir ara bu konunun drama versiyonunu da yapacağım. :):)

Hello Ladies tam senlik dizi gibi @cevaa puanı da yükselişte. :):)

Senin Super Fun Night fırlama yapmış @xemrexxx :)

Güzel gibi görünüyor, listeme aldım izlicem :D

Bugün Brooklyn Nine-Nine'ın ilk bölümünü izledim.

İlk bölüm için gerçekten çok iyiydi. Bu senenin en iyi yeni komedisi unvanını hakediyor gibi ilk bölüm itibariyle. :)

Polisiye-komedi karışımı ama komedi yönü çok baskın. 20 dakikalık dizi ve karakterler falan bana çok iyi geldi. IMDb'de 7.4'ten 7.6'ya yükselmiş ve son bölüm puanları hep 8 üstü. :)

Forumdan birileri başlayacaksa eğer konusunu açalım. Şu ana kadar 7-8 bölüm çıkmış. 3 haftaya kadar güncele yetişiriz rahat rahat. :)

İzleyen çıkar mı? @Forumdash @xemrexxx @cevaa @HeisenBerg @KK|Batman @Bully @BesaleT @007At @Arslan Bey ve şu an aklıma gelmeyen herkes. :):)

İlk bölüm için gerçekten çok iyiydi. Bu senenin en iyi yeni komedisi unvanını hakediyor gibi ilk bölüm itibariyle. :)

Polisiye-komedi karışımı ama komedi yönü çok baskın. 20 dakikalık dizi ve karakterler falan bana çok iyi geldi. IMDb'de 7.4'ten 7.6'ya yükselmiş ve son bölüm puanları hep 8 üstü. :)

Forumdan birileri başlayacaksa eğer konusunu açalım. Şu ana kadar 7-8 bölüm çıkmış. 3 haftaya kadar güncele yetişiriz rahat rahat. :)

İzleyen çıkar mı? @Forumdash @xemrexxx @cevaa @HeisenBerg @KK|Batman @Bully @BesaleT @007At @Arslan Bey ve şu an aklıma gelmeyen herkes. :):)
bnm liste dolu şu an :F

Vizeler başlıyor anca vizelerden sonra. :(

Bilmiyorum HIMYM TCO 2BG şimdilik yetiyor. polisiye-komediyse yazın izlerin:X (herşeyi yaza atıyorum bakalım napıcam o zaman :F)

Bilmiyorum HIMYM TCO 2BG şimdilik yetiyor. polisiye-komediyse yazın izlerin:X (herşeyi yaza atıyorum bakalım napıcam o zaman :F)
Sen bilirsin ama yol yakınken yetiş sonra 20 küsür bölüm izlemesi daha zor olur. Zaten artık Aralık'a yaklaşıyoruz yavaş yavaş sık ara vererek yayınlanmaya başlar diziler sezon arası falan. :):)

Sen bilirsin ama yol yakınken yetiş sonra 20 küsür bölüm izlemesi daha zor olur. Zaten artık Aralık'a yaklaşıyoruz yavaş yavaş sık ara vererek yayınlanmaya başlar diziler sezon arası falan. :):)
Komediyi seversem ilk 5-6 bölüm izlerim.Komedi izlemek izlemek benim için sıkıntı olmuyor pek aslına bakarsan. Aralık ayındaki boşluklari Oscar filmlerini izlerim heralde(b) En azından en önemlililerini sana danışıp öyle izlerim:X

Haftasonu izleyebilirim ancak :D

Son güncelleme oldu. :)

Brooklyn Nine-Nine: 7.4 => 7.5 => 7.7
Hello Ladies: 6.8 => 7.1 => 7.5
The Crazy Ones 6.6 => 6.8 => 6.8
The Goldbergs 6.5 => 6.8 => 7.1
Mom 6.3 => 6.4 => 6.5
The Millers 5.5 => 5.6 => 5.7
The Goodwin Games 6.0 => 6.1 => 6.3
Super Fun Night 5.1 => 5.8 => 6.0
Dads 4.6 => 4.8 => 5.0

Bizim diziler gitgide yükseliyor @cevaa :D

Bir de 6 bölümlük bir İngiliz dizisi 2 numaradan giriş yaptı listeye. Onu da bir ara izlemek lazım. :):)

IMDb sıralaması benim sıralamayla da epey uyuşuyor gibi.

Şu ana kadar doğru düzgün izlediklerimi sıralayacak olursam:

1. Brooklyn Nine-Nine
2. Hello Ladies
3. The Goldbergs
4. The Crazy Ones & The Michael J. Fox Show
5. The Millers

Son güncelleme oldu. :)

Brooklyn Nine-Nine: 7.4 => 7.5 => 7.7
Hello Ladies: 6.8 => 7.1 => 7.5
The Crazy Ones 6.6 => 6.8 => 6.8
The Goldbergs 6.5 => 6.8 => 7.1
Mom 6.3 => 6.4 => 6.5
The Millers 5.5 => 5.6 => 5.7
The Goodwin Games 6.0 => 6.1 => 6.3
Super Fun Night 5.1 => 5.8 => 6.0
Dads 4.6 => 4.8 => 5.0

Bizim diziler gitgide yükseliyor @cevaa :D

Bir de 6 bölümlük bir İngiliz dizisi 2 numaradan giriş yaptı listeye. Onu da bir ara izlemek lazım. :):)

IMDb sıralaması benim sıralamayla da epey uyuşuyor gibi.

Şu ana kadar doğru düzgün izlediklerimi sıralayacak olursam:

1. Brooklyn Nine-Nine
2. Hello Ladies
3. The Goldbergs
4. The Crazy Ones & The Michael J. Fox Show
5. The Millers

Hello Ladies nasıl ? :D