2012 Yılının Kanal Performansları | FavoriForumum Özel İnceleme

var ama kışın var yazın yoktu :D

Ben Bilmem Eşim Bilir`in kışa kalması da sürpriz oldu. Bence hiç kimse tahmin etmiyordu kışa kalabileceğini. Kışa kaldığına göre yazın sezon finali yapar ve gelecek sezon yine devam eder.

Asıl kışta programa bağlanmak kötü. Show Tv`nin hali ortada. Acuna kendini bağladı. Acun gidince çöktü.

acun kimdeyse otomatikmen 1.olur zaten
show dan ayrılmasa show açık ara 1.olurdu

acun kimdeyse otomatikmen 1.olur zaten
show dan ayrılmasa show açık ara 1.olurdu

Diğer kanalların durumuna bağlı. Starda şu an Acun 4 günü idare ediyor. Bir günü zaten muhteşem zirvede. Cuma durumu Totalde çok iyi. Dila 7`yi geçiyor. Salı da A/B`de çok iyi. Yine de sadece PT`de 1. Tüm günde Kanal D birinci

ne alaka ben diyorum acunu alan zirvede olur senin cevapla alakası ne adam 2 gün kesin 3 gün 1.

elerina sağık çok güzel olmuş , kanald 126. gün birinciliğinle açık farkla zirvede olmuş , ama 2013 te 2. veya 3. olur , star 87. gün birinciliği almıi 2013 te çok büyük farkla zirvenin sahibi olur , atv de 41. gün birinciliği almış 2013 te 2. veya 3. olur :)

Ellerine sağlık darksaal çok iyi çalışma olmuş show baya iyi yerlerde kanal d tebrikler. :D

Merak edenler için Kanaltürk'ün tek birinciliğini Türkiye - Avusturya Özel maçını yayınlandığında elde etmişti.

Kanal D`nin eski formunda olmadığı aşikar.

2010-2011 yılında 365 günün 309`nu zaferler kapatmıştı. :)

Kanal D`nin eski formunda olmadığı aşikar.

2010-2011 yılında 365 günün 309`nu zaferler kapatmıştı. :)

O bir rekordu zaten, o sene ayrıca hangi aydı tam hatırlamıyorum, bir takvim ayınının bütün günlerinde 1. olarak ulaşılması zor bir şeye imza atmıştı. :)

O bir rekordu zaten, o sene ayrıca hangi aydı tam hatırlamıyorum, bir takvim aynının bütün günlerinde 1. olarak ulaşılması zor bir şeye imza atmıştı. :)

Herhalde Ocak ayından önceydi. Çünkü, Yaprak Dökümü bitince Muhteşem Yüzyıl başladı. Çarşamba birinciliğini kaptırdı bu yüzden. :)