2012 Yılı En Çok Kullanılan Browserlar (FF Ziyaretçileri Tarafından)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ozan sanırım sen choremin eski sürümünü kulanmıssın eskiden cokerdı yazılar sılınırdı ama şimdi uzun zamandır çöktüğünü görmedim. o sorun aşıldı ondan zaten fark bu kadar açıldı eskiden firefoxla esıttı.

benim için sadelik ve belememek olmazsa olmaz. sen alışmışın firefoxun ilk açılış yavaslıgına rahatsız etmiyor olabilir ayrıca internet explorer kadar olmazsada kulanırkende hafif kasıyor bunlar genel kulanıcıyı rahatsız etmez ama beni ediyor. dediğim gibi genele hitap edeceksen basit olacak uğrastirmayacak iki ozelık açık ara choremde var ondan tercih ediliyor

Son sürümlerinden biriydi 4-5 ay önce kullanmıştım herhalde. :) Düzelttiklerini pek sanmıyorum. Şu an da zaten sık sık kullanıyorum çeşitli amaçlarla 1-2 tab açıkken ve 5-10 dakikalık kullanımda zaten sorun olmuyor fakat çok tab ile ve uzun süreli kullanımda ciddi sıkıntı.

Basit kullanım için evet chrome biraz daha avantajlı olabilir ama biraz uğraşarak firefox ile kendine uygun, daha kolay kullanabileceğin bir hale getirebilirsin rahatlıkla. Gideremeyeceğin tek sorun başlangıçtaki açılış olur o da pek bir problem değil bence. :)

Win8 kullanıyorum.İE10'dan sadece facebooka falan giriyorum.Masaüstünde Comodo Dragon vazgeçilmezim.Chromeden daha hızlı açılıyor tarayıcı.Çökmüyorum ve bir sürü eklentisi var en büyük özelliği ise reklamları kapaması ve çok seri olması.Chrome baz alınarak yapıldıgı çok belli ama gerçekten harika bir tarayıcı.Tavsiye ederim herkeze.

genelde çok tap kulanmam dediğim gibi sadelikten yanayım :))) vallahi hızlı açıkması benim için olmazsa olmaz. onun için sırf ssd ye tonlarca para bayildim :)) firefox bana göre değil :))

- - - Ekleme - - -

Win8 kullanıyorum.İE10'dan sadece facebooka falan giriyorum.Masaüstünde Comodo Dragon vazgeçilmezim.Chromeden daha hızlı açılıyor tarayıcı.Çökmüyorum ve bir sürü eklentisi var en büyük özelliği ise reklamları kapaması ve çok seri olması.Chrome baz alınarak yapıldıgı çok belli ama gerçekten harika bir tarayıcı.Tavsiye ederim herkeze.

denemedim hiç deneyeyım bari

comondor da yandex ve choreme gibi chromıum tabnlıymiş