BesaleT
Süper Emekli
San Marino beğenilmemiş Twitterda tepkiler var
avusturya değişik bi tarzları var
Evet şarkıdan çok popolari konuştu ))))) çocuk çocuğun oylariyla finale çıkar ama şarkıları berbat
sana kalsa kimse 5 puandan yüksek alamaz
Şimdiki Show süper. Eurovision sahnelerinde böyle showları görmek beni gerçekten gururlandırıyor. Sahnedeki alkışlara bakarsak çok beğenilmiş
Sen zaten hiç bir şeyi beğenme. Senin için kötü olabilir. Ama bu benim ülkemin musikisi olduğu için benim için iyi. Biz burada kendi ülkemizi tanıtıyoruz. Herhalde çıkartıp rep falan söyletmeyecektikNe süperi ya okul musameresı gibi. )))anadolu atesini çağırıp adam akıllı azerbaycan yöresi danslar yapilabilirdi
Sen zaten hiç bir şeyi beğenme. Senin için kötü olabilir. Ama bu benim ülkemin musikisi olduğu için benim için iyi. Biz burada kendi ülkemizi tanıtıyoruz. Herhalde çıkartıp rep falan söyletmeyecektik
İyi de Anadolu ateşi bizim ülkenin dans grupu değil ki. Burada ülkenin geleneklerini tanıtıyorsun. Bu haberleri seven çok ülke var bilirsin. Sonra haber mıkacak ki kendi geleneklerini tanıtmıyorlarBen rep mi yapin dedim. adam akıllı mesela anadolu atesini cagırsanız azeri yöresel danslarını fazlasıyla iyi ve etkili yapardi