beğendim ama daha iyi olabilirdi onu da dans ve görsel efektlerle iyi yaparlarsa süper olur o zaman iştehaaa ama sadece burdaki gibi çıkıp zıplayıp durursa bu iş olmaz
![]()
Alexander Rybak gibi şova dökerse şarkıyla birlikte sahne gösterisi harika olur.
beğendim ama daha iyi olabilirdi onu da dans ve görsel efektlerle iyi yaparlarsa süper olur o zaman iştehaaa ama sadece burdaki gibi çıkıp zıplayıp durursa bu iş olmaz
![]()
Alexander Rybak gibi şova dökerse şarkıyla birlikte sahne gösterisi harika olur.
Sanırım şarkısını beğenmeyen tek ülke Türkiye'dir.Bu şarkıyı Murat Boz söyleseydi herkesten şu lafı duyardık "harika!Kesin birinciyiz"
Eleştiri yapanların kaçı müzikten anlıyor tartışılır.Esra-Ceyda kardeşler bile akıllarınca "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınız" yazıyorlar.Bu çocuğu onların bile diline dolamayı başaranlar SAĞOLSUN!
Yine koparttın beni Burak, seni esprili yorumlarınla daha çok görmek istiyorum forumda, gülmeye hepimizin ihtiyacı var.
Umarım bu mesajıma ben ciddi bir şey yazmak istemiştim tadında bir cevap yazmazsın.![]()
yorum yapan arkadaşların şarkı tercihleri ve zevkleri çok farklı sanırm .. ben seçilen şarkımıza bakarken : ya bu türkiyeyi temsil ediyor illaki desteklemem lazım diye bir tribe hiç bir zaman girmedim..
eğer kulağıma hangi şarkı hoş geliyorsa onu desteklerim onu severim ister türkiyeden olsun ister fildişi sahillerine ait olsun önemli olan kulağa ve göze nasıl hitap ettiğidir..
zamanında çetin alp boru gibi sesiyle bizi eurovisionda temsil etmiş, şimdikiler onun yanında elmas gibi duruyor
ama yinede oraya seçtiğimiz şarkılar bizden değil tamamen bize yabancılaşmış bir tarzı temsil ediyor doğallığını yitiren bir müzik de birinci gelsede sonuncu gelsede hiç bişey ifade etmiyor benim için..
Fena Değil ilk 10 a girer
Beğendim ama daha iyi olabilirdii