2012-2013 Yayın Dönemi-En Çok Kazanan İsimler

Senin diyeceğini tahmin etmiştim o Fox ile bizim Fox bir mi? :F

Ben zaten kasdettiğim Türkiye'ye alt yazılı yayın yapsalar çok iyi olur anlamında dedim. :D

İlk senesinde yayınlamıştı dublajlı diziler izlenmez Türkiye'de televizyondan..

xBUGRAx post: 1381620' Alıntı:

bu fox la bizim fox un alakası ne :bağır:
946505_10151599821377044_1996982864_n.jpg

çocuklarduymasın post: 1381643' Alıntı:
showun yaprağına benzeyen cnbce değil mi

nbc :) bizimki ile pek benzemiyor bizde yaprak-çiçek bol :A @mrt-06 dediği bizde de öyle yaspımalr üreten bir kanal olsaydı galiba (b) ben mi yanlış anladım (b)

Ayda 2 dizi indirebiliyorum kotamı geçmemek için. :T

E2'dezaten bozdu ne zaman açsam Gossip var insan başka dizi koyar ya da bana öyle denk geliyor. :5:
durumlar eşit işte bizim de tv bozuldu atv-habertürk-kanaltürk izliyorum sadece :( gossip girl ün nesi var blair'ım yeter:love_heart😱yyyşşş :X

Beni pek hoşuma gitmiyor sadece kızları için bakarım ara sıra. :A

En azından Kanal D'niz olmalıydı üzüldüm. :( :T
ağuıstos 1 olsun değiştirticem inşallah hepsi geri gelecek :) gg de kızlar yeter zaten başka neye gerek var lily bile taş :A serena,blair,vanessa(ıyy),jenny,charlie,barbara,dan ın götürdüğü hocası,georgina(kraliçem<3),dorota :F:F

ağuıstos 1 olsun değiştirticem inşallah hepsi geri gelecek :) gg de kızlar yeter zaten başka neye gerek var lily bile taş :A serena,blair,vanessa(ıyy),jenny,charlie,barbara,dan ın götürdüğü hocası,georgina(kraliçem<3),dorota :F:F
Uydun mu silindi ki gitti hepsi? :(

En güzeli Charlie bence. :A

CHARLIE-RHODES.jpg

Merlin'dekilerin de gideri var ama Arthur bula bula o kadını buldu ne buluyorsa onda. :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan