20 Yıl Sonra Gelen Galibiyet: Galatasaray, Kadıköy'de Kazandı!

Sivas ve Başakşehir deplasmanlarını da unutmamak lazım fakat bu akşamki performans ile çok da sorun olmaz gibi.
Mental olarak harika durumdayız. Rakiplerde de geçen sezon olduğu gibi Galatasaray korkusu giderek büyüyecektir. Ben puan kaybetsek bile büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yükselişimi, rakip takımların da puan kaybetmesini sağlayacaktır her zaman olduğu gibi.

Reactions: DarkLegenD
Bu arada o değil de sen o kadar “kabadayı” diyerek rakip takımın Hocasına dalaş. O adam gelsin senin uzay takımını kendi evinde 3-1 yensin. Sonra sen sinirden koltuğundan atlayarak taraftarına saldır... Bu... Bu nasıl bir hayatın tokatıdır?

https://twitter.com/x/status/1231657314689703937

Ali Koç'lu Fenerbahçe, bizim Dursun Özbek'li dönemimizin bir kopyasını yaşıyor resmen. Tabii biz o dönemde bile kupalar kazanmıştık, orası ayrı. Bu mağlubiyetin ardından ne Ali Koç, ne Ersun Yanal görevlerine devam edemezler bence. Etseler bile uzun vadeli olmaz bu.

Reactions: ömer karataş
Ben buna Fenerbahçe yönetimine yapılan kumpas bu
Yapan belli Nihat Özdemir
sadettin saran Gelebilir

Eninde sonunda bitecekti bu seri. 2011'e kadar galibiyet serisiydi 2011'den sonra yenilmezlik serisi olarak devam etti ve bugün bitti. Bu kadar ağır bir şekilde bitmesi tuhafıma gitti sadece. Çok da önemli değil ayrıca bana göre son yıllarda bu seri gereksiz bir baskı da oluşturuyordu. Fenerbahçe'nin bu seriden önce düşünmesi gereken birçok konu var.

Reactions: eskici
İnanç kaybı bir yaşam koçuna ihtiyaçları var
Alanya gibi
Benim stratejik planlama dersi hocam Alanya’nın yaşam koçuymuş
Hakem fobisi var takımda
@xdragxx