'20. Türkiye Müzik Ödülleri' Heyecanı Başladı!

Bu yıl tek istediğim Hadise'ye en iyi single yada klip dallarından birisine adaylık. Bakın adaylık diyorum. Zaten kazanamayacak ama aday olması yeterli. :D Çünkü zamanında 3 şarkısının (Aşk Kaç Beden Giyer , Mesajımı Almıştır O ve Süpermen) hakkını yediklerini düşünüyorum :(
O sene albümde aday olmuş muydu? O albüm baya iyiydi çünkü aday olmalıydı. :)

Bu sene imkansız bence aday olması. Ne klipte ne singleda. :)

O sene albümde aday olmuş muydu? O albüm baya iyiydi çünkü aday olmalıydı. :)

Bu sene imkansız bence aday olması. Ne klipte ne singleda. :)
Yok :( Hadise'ye şimdiye kadar ne ödül , nede adaylık vermediler diye hatırlıyorum.

Biliyorum aday olmaz ama istiyorum :D Biz Burdayız'a bile adaylık vermeyenler Visal'e mi verecek :D

adaylarım şu şekilde olucak
en iyi albüm 5 adayım
1-toygar ışıklı-hayat gibi, 2-murat kekilli-gümüş teller, 3-gökhan özen-milyoner,
4-sertab erener-sade, 5-burcu güneş-gül kokusu

en iyi şarkı 5 adayım 1-toygar ışıklı-hayat gibi, 2-sertab erener-iyileşiyorm,3 gökhan özen budala
4-toygar ışıklı, ben kötü biri değilim 5-gülşen-yatcaz kalkcaz ordayım

en iyi kadın sanatçı 1-sertab erener 2-gülşen 3-burcu güneş 4-bengü 5-candan erçetin-

en iyi erkek sanatçı 1-toygar ışıklı 2-gökhan özen 3-soner arıca 3-murat kekilli 4-keremcem
5-mustafa ceceli

en iyi grup 1-gece yolcuları 2-zakkum 3-duman 4-model 5-grup laçin

en iyi klıp 1-sertab erener-iyileşiyorum 2-burcu güneş-gül kokusu 3-gökhan özen-budala
4-gülşen-yatcaz kalkcaz ordayım 5-gülşen- kardan adam

en iyi dizi müziği 5 adayım 1-karadayı 2-tatar ramazan 3-çocuklar duymasın
4-karagül 5- 20 dakika

en iyi düet 1-pera ve toygar ışıklı-unut giz 2-burcu güneş ve eflatun-gül kokusu
3-nilüfer ve ferudun düzağaç-kavak yelleri 4-nilüfer ve model-şov yapma
5-emel yalçın ve murat dalkılıç-beni sevdiler sandım

en iyi film müziği adayları 1-kelebeğin rüyası 2-çanakkale yolun sonu 3-karaoğlan
4-elveda katya 5-yol

en iyi sıngle 5 adayım 1-murat boz -vazgeçmem 2-kıraç-beddua 3-mustafa sandal-tesir altında 4-bengü-saygımdan 5-emre altuğ-hangimiz tertemiz

Aynen. Single ile arayı kapamaya çalıştı ama olmadı. Röportajında 10 şarkısının 10'una da klip çekeceğim dedi. Beklentim iyice arttı :)
Ona inanma bence öyle diyen çok kişi gördüm ama uygulayabilenini görmedim. :D

Bir tek Beyonce yaptı herhalde o da albüm çıkmadan aynı anda kliplendirdi hepsini. :):)

Alacağı ödüller: En İyi Kadın Sanatçı, En İyi Şarkı (ve buna bağlı olarak en iyi söz yazarı ve besteci), En İyi Albüm, Fizik Satış, İnternette Dinlenme ve İndirme ve Radyolarda En Çok Çalan Şarkı/Sanatçı ödüllerini alması lazım, almazsa kimse bir daha bu ödül töreninden bahsetmesin. :) :)

Linet söylemişti Aslan Gibi'yi :)
Konuşmadığımız Şeyler Var albümünde Sıla hiç ödül alamamıştı Gülşen'de almazsa bu ödülleri şaşırmamak lazım. :)