'20. Türkiye Müzik Ödülleri' Heyecanı Başladı!

Bencesi falan yok bu işin eğer gerçekten verilere göre vereceklerse sonuç ortada Gülşen ödülü alacak başka yolu yok gerçi bunlar Dem@ i çok sever "Felaket"e bile gidebilir en iyi şarkı

13 Düet nasıl geçen sene kapsamında? 2-3 sene önce çıktı diye hatırlıyorum o albümü.

Oylarımı verdim bu sene özellikle düetler çok zayıf kalmış

Gülşen'i az aday yapmışlar gibi.
Aday değil aday adayı bunlar. Hemen her kategoride var daha nerede olsun?

13 Düet nasıl geçen sene kapsamında? 2-3 sene önce çıktı diye hatırlıyorum o albümü.
12 Düet o.

Bencesi falan yok bu işin eğer gerçekten verilere göre vereceklerse sonuç ortada Gülşen ödülü alacak başka yolu yok gerçi bunlar Dem@ i çok sever "Felaket"e bile gidebilir en iyi şarkı
Aday değil herhalde.
Demet Akalın sadece geçen yıl kazandı son yıllarda.

Hande Yener'e yıllardır hiç ödül vermiyorlar. O yüzden belki de sırasının geldiğini düşünüp verirler Ya Ya Ya'ya.

Gülşen kazanırsa Yatcaz Kalkcaz Ordayız için mi diyorsun? Verilerle falan pek alakası olmaz oylama bu. Halk ve varsa jüri kimi isterse o seçilir.

Yanlış yazmışım Aday Adayı olduğunu okudum.

Bana katagori az geldi galib Bilmiyorum az buldum.En iyi şarkıda geçen yıl 2 tane mi şarkı yaptı İrem'in bile 3 şarkısı var az buldum ben.

Yanlış yazmışım Aday Adayı olduğunu okudum.

Bana katagori az geldi galib Bilmiyorum az buldum.En iyi şarkıda geçen yıl 2 tane mi şarkı yaptı İrem'in bile 3 şarkısı var az buldum ben.
Irgalamaz Beni de aday adayı olabilirmiş ama yoktu. Aday adaylarını biz de önerebiliyorduk. Belki Gülşen'ciler oylar bölünmesin istedi.

Sırasının gelmesi falan olmaz kim hakettiyse o olmalı. Evet YKO için diyorum hem jüri kafasına göre oy verecek değil ya YKO farkı attı tüm şarkılara o kadar şeye rağmen ödül Gülşen'e gitmezse; "kopsun kıyamet o zaman!"
))

Irgalamaz Beni de aday adayı olabilirmiş ama yoktu. Aday adaylarını biz de önerebiliyorduk. Belki Gülşen'ciler oylar bölünmesin istedi.

Geçen yılın Gülşen etkisini aday adaylarında hissedemedim işte ben.

Belki törende hissederim.En iyi kadın ve EN iyi Albüm kesin almalı hatta en iyi şarkı yoksa olmaz bu iş.

Ya Ya Ya da çok dinlendi bütün yıl. Bence alamayacak Yatcaz Kalkcaz Ordayım. Hatta aday bile olamayabilir belki. (Öyle bir şey olmaz inşallah.
)

Tesir Altında'dan da en iyi şarkı ödülü şansı var Gülşen'in. Bence "Tesir Altında"nın da alma ihtimali var.

dislike
anlaşıldı aslında niye alamaz dediğin
adım kadar eminim alacağına alamazsa daha doğrusu vermezlerse biter benim için kral grubu

dislike
anlaşıldı aslında niye alamaz dediğin
adım kadar eminim alacağına alamazsa daha doğrusu vermezlerse biter benim için kral grubu
Ya benim ki sadece tahmin. Bence alsın. Destekleyeceğim birkaç şarkıdan biri olacak. Belki de adaylar içerisinde destekleyeceğim kişi de olabilir. Sadece ne bileyim vermezler gibime geliyor.

Ya benim ki sadece tahmin. Bence alsın. Destekleyeceğim birkaç şarkıdan biri olacak. Belki de adaylar içerisinde destekleyeceğim kişi de olabilir. Sadece ne bileyim vermezler gibime geliyor.
Verirler verirler
Güzellik yapma dönemleri geçti artık -yani öyle diyolla geçmiştir inşallah- hakeden alacak

Verirler verirler
Güzellik yapma dönemleri geçti artık -yani öyle diyolla geçmiştir inşallah- hakeden alacak
Şimdi baktım da Kral Pop TV'de en çok yayınlanan klipmiş Yatcaz Kalkcaz Ordayım. Yani gerçekten kazanmak için ciddi avantaja sahip.

Ya Ya Ya, İyileşiyorum, Kalbine Sürgün ve Tesir Altında ilk beşi tamamlayan şarkılar olabilir.

Sürprizler: Ara Sıcak, Kız Sana Hayran, İnsan Sevmez Mi, Yaralı

KS değil de Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda olabilir
Bence ilk 5: YKO, Ya Ya Ya Ya, Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda, Tesir Altında ve İyileşiyorum olur

edit: Bir sanatçının birden fazla şarkısı aday olamaz diye Kardan Adam'ı eledim.

KS değil de Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda olabilir
Bence ilk 5: YKO, Ya Ya Ya Ya, Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda, Tesir Altında ve İyileşiyorum olur
Kalbine Sürgün banko gibi bir şey bence. Rafet El Roman adaylık kaçırmaz kolay kolay. Hemen her yıl görüyoruz şarkısını aday olarak.

Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda reklamlı şarkı olduğu için pek ciddiye alınmaz gibime geliyor burada...

KS düeti alır da en iyi şarkıda aday olacağını sanmam.
Öyle olsaydı aday adayı olmazdı bence reklam şarkısı olsa da en sevilen şarkılardan biriydi.

KS düeti alır da en iyi şarkıda aday olacağını sanmam.
Öyle olsaydı aday adayı olmazdı bence reklam şarkısı olsa da en sevilen şarkılardan biriydi.
Doğru düet için ayrı kategori de olduğundan belki olmayabilir ama bence olma şansı da yüksek.

Yalın ilk 50'da yok Kral'ın. Kral'ın Top 20 listesine bile girmemişti diye hatırlıyorum yayınlandığında. Sürpriz olur aday olması.

"Eyvah" da aday olursa şaşırmam. DMC lobisi sağ olsun Emre Aydın'ı çok kategoride aday olarak görürüz.

Doğru karışık biraz KYAS.
Keşke normal şarkı olarak çıksaydı
Boşuna "DMC ödül töreni" denmiyor

Bu yıl tek istediğim Hadise'ye en iyi single yada klip dallarından birisine adaylık. Bakın adaylık diyorum. Zaten kazanamayacak ama aday olması yeterli.
Çünkü zamanında 3 şarkısının (Aşk Kaç Beden Giyer , Mesajımı Almıştır O ve Süpermen) hakkını yediklerini düşünüyorum