Her şey geçmişte daha güzeldi zaten...Büyük bir çoğunluğu moruk izleyici kitlesinin istila ettiği bir gün 5,6 sene önce ne güzeldi cumartesi akşamları
Her şey geçmişte daha güzeldi zaten...Büyük bir çoğunluğu moruk izleyici kitlesinin istila ettiği bir gün 5,6 sene önce ne güzeldi cumartesi akşamları
Siz gençler napıyorsunuz? Hadi biz moruklar dizi yada Survivor izliyoruz 🤔🙈Büyük bir çoğunluğu moruk izleyici kitlesinin istila ettiği bir gün 5,6 sene önce ne güzeldi cumartesi akşamları
Aynen öyle gün geçtikçe eskileri özler olduk...Her şey geçmişte daha güzeldi zaten...
Hiç birşey yapmıyoruz, yapamıyoruz maalesef. Survivor moruk kitlesi değil ki onu kastetmedimSiz gençler napıyorsunuz? Hadi biz moruklar dizi yada Survivor izliyoruz 🤔🙈
Ben zaten moruk değilim, diğer morukları kasettim 😄 ben daha 26 bilemedin 27..kaçtım gızzz ben? @ZeynoAynen öyle gün geçtikçe eskileri özler olduk...
Hiç birşey yapmıyoruz, yapamıyoruz maalesef. Survivor moruk kitlesi değil ki onu kastetmedim
Görevim morukları korumak.. Kendini genç zanneden içi geçmişlere karşı, ıhhhhhhhh 😄😛😄😛😄😛😄😛😄😛😄😛
Kitap okuyorlar, belgesel seyrediyorlar onlar kültürlü amcası biz moruklar cahiliz işte napacaksın içliklerimizi giyip survivor dizi mizi izliyoruz işte 👵👴Siz gençler napıyorsunuz? Hadi biz moruklar dizi yada Survivor izliyoruz 🤔🙈
Masada doktoru görünce kalır masada buÇok güzel dedin kuzum ameliyata aldır şunu da içi açılsın
Lafın bana ise benim jer halim genç moruk bekçisi seniiGörevim morukları korumak.. Kendini genç zanneden içi geçmişlere karşı, ıhhhhhhhh 😄😛😄😛😄😛😄😛😄😛😄😛
Kııızzzz o anlamda mı dedim bennnn 😱 cumartesi dizilerini izleyen kitlenin çoğu moruk kitle ben hiç 60,70 yaşında insanların Survivor izlediğini görmedimAmcası biz moruklar cahiliz işte napacaksın içliklerimizi giyip survivor dizi mizi izliyoruz işte 👵👴
Acun bu reytinglerle devam ederse biz gene izleriz @The_Erinch ile 70 imizde deMasada doktoru görünce kalır masada bu
Lafın bana ise benim jer halim genç moruk bekçisi senii
Kııızzzz o anlamda mı dedim bennnn 😱 cumartesi dizilerini izleyen kitlenin çoğu moruk kitle ben hiç 60,70 yaşında insanların Survivor izlediğini görmedim
Masada doktoru görünce kalır masada bu
Lafın bana ise benim jer halim genç moruk bekçisi senii
Kııızzzz o anlamda mı dedim bennnn 😱 cumartesi dizilerini izleyen kitlenin çoğu moruk kitle ben hiç 60,70 yaşında insanların Survivor izlediğini görmedim
Eğitim seviyesi yüksek (eskiden AB grubu yöneten) kitleyi şuan kimse şuan kaale almıyor ne yazık ki reytinglerdeŞey, babam 71 Annem 64.
Nefes almadan izliyorlar.
Genelleme yapma canım benim 😘
Çok az bir kitle işte be meloooGörmemişsin ama var abimin kayınvalidesi 75 yaşında oda izliyor survivor
Eğitim seviyesi yüksek (eskiden AB grubu yöneten) kitleyi şuan kimse şuan kaale almıyor ne yazık ki reytinglerde
Yaparım yapmam ben bilirim onuuuuu hıığğğğaaa
Çok az bir kitle işte be melooo
Bazı olgun kitle de çok meraklı beter dizileri izlemeye haklısınValla bizden daha çok izledikleri kesin
Arkadaş sanki biz diyoruz kanallara Cumartesi günü dizi koymayın sakın diye. Cesaret edemiyorlar, ettiklerini de yok edip çöplüğe gönderiyoruz. Tutan mı var onları. 😅😎 #GönülDağı ⛰️⛰️⛰️Büyük bir çoğunluğu moruk izleyici kitlesinin istila ettiği bir gün 5,6 sene önce ne güzeldi cumartesi akşamları
Koydukları diziler iddialı değil fragmandan belli tutmayacağı. Diğer işlerde başka günden gelenler.Arkadaş sanki biz diyoruz kanallara Cumartesi günü dizi koymayın sakın diye. Cesaret edemiyorlar, ettiklerini de yok edip çöplüğe gönderiyoruz. Tutan mı var onları. 😅😎 #GönülDağı ⛰️⛰️⛰️
Peki biz #GönülDağı izleyicileri olarak buna şimdi isyan mı edelim? 😎😅Koydukları diziler iddialı değil ya başka günden gelenler ya da fragmandan belli tutmayacağı işleri koyuyorlar.