20 Ocak 2024 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kardeşlerim - 113. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show - 358. Bölüm | Show TV

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Aynen öyle gün geçtikçe eskileri özler olduk...

Hiç birşey yapmıyoruz, yapamıyoruz maalesef. Survivor moruk kitlesi değil ki onu kastetmedim :A
Ben zaten moruk değilim, diğer morukları kasettim 😄 ben daha 26 bilemedin 27..kaçtım gızzz ben? @Zeyno

Çok güzel dedin kuzum ameliyata aldır şunu da içi açılsın :A
Masada doktoru görünce kalır masada bu :F
Görevim morukları korumak.. Kendini genç zanneden içi geçmişlere karşı, ıhhhhhhhh 😄😛😄😛😄😛😄😛😄😛😄😛
Lafın bana ise benim jer halim genç moruk bekçisi senii:F
Amcası biz moruklar cahiliz işte napacaksın içliklerimizi giyip survivor dizi mizi izliyoruz işte 👵👴
Kııızzzz o anlamda mı dedim bennnn 😱 :bağır: cumartesi dizilerini izleyen kitlenin çoğu moruk kitle :A ben hiç 60,70 yaşında insanların Survivor izlediğini görmedim :F :F

Kııızzzz o anlamda mı dedim bennnn 😱 :bağır: cumartesi dizilerini izleyen kitlenin çoğu moruk kitle :A ben hiç 60,70 yaşında insanların Survivor izlediğini görmedim :F :F
Acun bu reytinglerle devam ederse biz gene izleriz @The_Erinch ile 70 imizde de :A

Görmemişsin ama var abimin kayınvalidesi 75 yaşında oda izliyor survivor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Angelica
Büyük bir çoğunluğu moruk izleyici kitlesinin istila ettiği bir gün :A 5,6 sene önce ne güzeldi cumartesi akşamları :(
Arkadaş sanki biz diyoruz kanallara Cumartesi günü dizi koymayın sakın diye. Cesaret edemiyorlar, ettiklerini de yok edip çöplüğe gönderiyoruz. Tutan mı var onları. 😅😎 #GönülDağı ⛰️⛰️⛰️

Arkadaş sanki biz diyoruz kanallara Cumartesi günü dizi koymayın sakın diye. Cesaret edemiyorlar, ettiklerini de yok edip çöplüğe gönderiyoruz. Tutan mı var onları. 😅😎 #GönülDağı ⛰️⛰️⛰️
Koydukları diziler iddialı değil fragmandan belli tutmayacağı. Diğer işlerde başka günden gelenler.