20 Ocak 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diriliş neredeyse 15 reyting almış AB grubunda tebrikler. Yalnız @HarzeM reklamsız gittiğini söylüyor dizinin zaten 13'e yakın AB kitlesi var reklamsız gitmesinin de iyi bir sıçrama yapması normal. Haftaya yine 13 küsürlü oranlara dönebilir gibi. Ama yine de başarılı sonuçlar.

Eve Dönüş AB grubunda iyice batmış totali idare ediyor şuan diziyi. İnadına Aşk yeni bir dizinin başlamasıyla final yapabilir.

Diriliş Ertuğrul'u izledim.
Çok güzel bir dizi ya nede olsa ecdadımızın dizisi A/b de oranları çok iyi neredeyse 15 reyting almış reklamsız oynadı bunun etkisi büyüktür tabi ama gerçekten iyi oranlar tebrikler dizi ekibine

#hilalingölgesinde

Geçen haftada reklamsızdı 12.95ti onun etkisi olduğunu düşünmüyorum

Üffff beee reytinglere bak gözüm yandı 15'e dayanmışız resmen
Anticilere listeye bakarken yanlarına bir şişe soda almasını tavsiye ediyorum. Malum hazmı zor bir tablo

totalde kara sevda ab de poyraz 1.olmuş tebrikler
atv den büyük reytingli bir dizi daha gelecek galiba eve dönüşü düşüriyiler

Diriliş Ertuğrul'a büyük tebrikler, bu iş senaryoda bitiyor. Çünkü ekrandaki en akıcı dizi, izlerken 1 dakika bile sıkılmıyorsun. Yani bu reytingleri hak ediyor.

AB ve ABC1 gruplarını almışsınız, Total de ise bu hafta Eşkıya zirvede. @EFE UYSAL

Diriliş rekor kırmış tebrikler yeni rekorlar da gelecek gibi.

Poyraz Karayel ve Kara Sevda da güzel sonuçlar almışlar. Poyraz'ımın özeti ab'de 5 almış yeni bölümü de biraz daha yüksek olsaymış keşke neyse dizi Kanal D'yi iyi memnun etmeye devam ediyor.

Eve Dönüş totalde fena değil, ab'si kötü, abc1'de idare eder kanal sezon sonuna kadar devam ettirecek mi bakalım.

İnadına Aşk'ın durumu kritik sezon sonunu görmesi zor gibi.

Evet olsun bizde yükseliyoruz haftaya yeni rekorlar bekliyoruz 15 16 falan bekliyorum erkende bitti baya total 10 artık alacağız gibi.Eşkiyada 10a çıktı iyi oldu kardeş kardeş zirvede dizilerimiz.Özet bile 9.50 alıyor be.
Bozdağ saolsun hiç sıkılmıyoruz

maşşlah ertuğrulumun ab gurubunda rekor reyting getirmiş 14 ortalama alarak ama ben iyi reyting alı diye düşüncemi değiştirmicem 2.sezonun en durgun bölümüydü fragmanı görünce böyle bir bölüm bekliyordum ilk defa fragman heyecan vermemişti bu sezou en durgun bölümünü izledik ve tuhaftır okadar efsane bölümümüze 14 göremedik ama bu bölümle gördük geçmiş bölümlerin özellikle geçen haftakı süper bölümün rüzgarıyla gelmiş bu reyting ama ben 20 getirse bile böyle durgun bölümleri bu sezo ertuğrula yakıştıramıyorum bu ilkti son olsun inş haftaya süper bir bölüm var umarım o bölümle 15 gelir şöyle hayran kaldığımız bölümle kırarım rekoru daha çok sevinirim

Doğruya doğru Diriliş'in Eşkıya'yı geçmesi normal bence. Çünkü sizin dizi daha heyecanlı ve tempo hiç düşmüyor. Bizim dizinin senaryo temelleri daha yeni yeni atılıyor eğer ilerde daha heyecanlı ve temposu yüksek bölümler izlersek bizim de 13-14 reytingleri göreceğimizi düşünüyorum. Yanlış anlama Diriliş Ertuğrul'u kıskanmıyorum, Allah çok versin başarınızla gurur duyuyorum. Ben de inşallah en kıza zamanda eksik kaldığım bölümleri tamamlayacağım şu soğuklar biraz kırılsın da.

İnş abi Eşkiyada bizim gibi reyting alır kaç senedir bu reytingleri göremiyorduk evet hep heyecan hep tempo var dizide hep aksiyon haftayada bu haftaya göre kat kat aksiyon var.Evet abi bizde gurur duyuyoruz inş bitirirsin abi yorumlarınıda eksiklerini tamamlayınca bekleriz

özetle ne yazdın şimdi sen parlakları görünce şuurun @destere nin totosuna kaçıyor uzatıyon da uzatıyon .ss

Sungurtekinde geliyor Noyanı basıyoruz full aksiyon be 1 2 bölüm sonra sarayıda görecez çok iyi olacak

özetle ne yazdın şimdi sen parlakları görünce şuurun @destere nin totosuna kaçıyor uzatıyon da uzatıyon .ss
ayy bölümü beğenmediğim için rekor reytingin bu bölüme gelemsine çok sevinmedim diyorum 2.sezonun ilk durgun bölümüydü 🙂🙂🙂

Benimde anlayamadığım bir format.
Reytingleri açıkçası şaşırtıyor.