- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Bu haftanın kazananı hangisi oldu ?
Megan Fox'lu Beyaz Show, Bir Çocuk Sevdim, Bir Erkek Bir Kadın, Babam İçin ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?
Sonuçlar belli oldu.
Geçen haftaki gibi bu hafta da totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de Yalan Dünya zirvede.
Adını Feriha Koydum, totalde oranlarını biraz daha arttırdı ve Hayat Devam Ediyor ile olan farkı az da olsa arttırdı. A/B'de ise oranlarında düşüş yaşayarak zirveden uzaklaştı.
Hayat Devam Ediyor, totalde geçen haftakine benzer bir performansla 2.olurken A/B'de geçen haftaki büyük düşüşün ardından biraz toparlandı.
Yalan Dünya, A/B'de oranlarını biraz daha arttırdı ve zirvede yalnız kaldı. Totalde ise geçen haftakine yakın oranlarla 4.oldu.
Megan Fox, Murat Boz, Wilma Elles gibi birbirinden ünlü konukları ağırlayan Beyaz Show totalde 8. A/B'de 5.olmayı başardı.
Star'ın dizileri Bir Çocuk Sevdim ve Bir Erkek Bir Kadın A/B'de ilk 20'ye girmelerine rağmen totalde çok geride kaldılar. Totalde 28. A/B'de 20.olan Bir Çocuk Sevdim'in ömrü uzun olmayacak gibi gözüküyor.
Fox'ta saat değiştiren Babam İçin'in bu hamlesi işe yaramadı ve dizide düşüş görüldü...
Son düzenleme: