20 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 13 52.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 32.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 20.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 12.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 3 12.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Çılgın Cuma - Y.S. (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?

Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Bu haftanın kazananı hangisi oldu ?

Megan Fox'lu Beyaz Show, Bir Çocuk Sevdim, Bir Erkek Bir Kadın, Babam İçin ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Geçen haftaki gibi bu hafta da totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de Yalan Dünya zirvede.

Adını Feriha Koydum, totalde oranlarını biraz daha arttırdı ve Hayat Devam Ediyor ile olan farkı az da olsa arttırdı. A/B'de ise oranlarında düşüş yaşayarak zirveden uzaklaştı.

Hayat Devam Ediyor, totalde geçen haftakine benzer bir performansla 2.olurken A/B'de geçen haftaki büyük düşüşün ardından biraz toparlandı.

Yalan Dünya, A/B'de oranlarını biraz daha arttırdı ve zirvede yalnız kaldı. Totalde ise geçen haftakine yakın oranlarla 4.oldu.

Megan Fox, Murat Boz, Wilma Elles gibi birbirinden ünlü konukları ağırlayan Beyaz Show totalde 8. A/B'de 5.olmayı başardı.

Star'ın dizileri Bir Çocuk Sevdim ve Bir Erkek Bir Kadın A/B'de ilk 20'ye girmelerine rağmen totalde çok geride kaldılar. Totalde 28. A/B'de 20.olan Bir Çocuk Sevdim'in ömrü uzun olmayacak gibi gözüküyor.

Fox'ta saat değiştiren Babam İçin'in bu hamlesi işe yaramadı ve dizide düşüş görüldü...

Son düzenleme:
Adini Feriha Koyduuumm izluyorumm <33
D süperr yaaa <33 aşkkkk , heyecannn

Hayat Devam Ediyor izliyorum, her hafta daha muhtesem oluyor...

Yalan Dünya'yı izledim. Güzel bir bölümdü ancak uzun olunca biraz sıkıcı oldu

Tahminim şöyle :

Total

1. Adını Feriha Koydum
2. Yalan Dünya
3. HDE

A/B

1. Yalan Dünya
2. AFK
3. HDE

HDE bu hafta büyük bir düşüş yaşayarak 3. olur

Bence Yalan Dünya geçen haftaya göre düşüş yaşar az da olsa. Adını Feriha Koydum iki grupta da lider olur...

Ama belli de olmaz tekrarların etkisiyle yükselme de olabilir...

A/B'de

1.Adını Feriha Koydum
2.Yalan Dünya
3.Beyaz Show
4.Hayat Devam Ediyor şeklinde olabilir sıralama

bence totalde adını feriha koydum ab de yalan dünya 1.olur

Benim kişisel düşüncem bu hafta sıralamalarda değişiklik beklerim

TOtal gurubu

1. Hayat devam ediyor
2.Adını ferıha koydum
3.Yalan Dunya

AB gurubu

1.Yalan Dunya
2.Adını ferıha Koydum
3.Hayat devam ediyor
4.Beyaz sov ozellıkle 30 share ustu beklıorm malum megan fox var

TOTAL
1. HDE
2. AFK
3. Yalan Dünya

AB
1. AFK
2. Yalan Dünya
3. HDE

Beyaz Show da AB de ilk 10 da olacaktir.

Ben Adini Feriha Koydum'u, reklam aralarinda Yalan Dünya'yi ve Adini Feriha Koydum bittiginde Beyaz Show'u izledim.

Ilk mesajda: Yalna Dünya, A/B'de oranlarını biraz daha arttırdı ve zirvede yalnız kaldı. Totalde ise geçen haftakine yakın oranlarla 4.oldu < yaziliyordu, Yalan Dünya olarak degistirildi.

Yalan Dünya Totaldeki Oranlari Vasatın Ötesi Bence Muhtesem Yüzyıl Özeti Bile Yalan Dünyadan daha çok reyting aliyor durumu iyi deil kotu de deil
Adını Feriha Koydum Totalde 1.Ci Olmasi Normal Heycan Varmıs Ablamlar dan öyle duydum en azindan
Beyaz Show Megan Fox Getirdi Oranlari Uctu ama Haftaya yine düsüs yasayacaklardir
Bir Çocuk Sevdim Oranlari A/b İyi Totalde Kotu
1 Erkek 1Kadin Düsüs Yasamasının Tek Sebebi Megan Fox Hamlesidir Kanal d nin Twitteri Salladilar Dün
Son Durak 2 Aldigi 14 Share Dikkat çekti
Ben İnaniyorum pazar günü tv ilk kez yayinlancak olan terminatör film ab ilk 3e totalde ilk 5 e girecek harika bir film