20 Nisan 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

beyazsoy da senin gibidir rüzgar nereden eserse :A aslında ona gülerken kendine de gülüyorsun ey melun kulumuz:A
Hemen hemen tüm yeni programalari izlerim bu forumda bi sen bu maskeli öğrenemedi gitti )))

Poyraz Karayel yine Total'de 5 reyting altında kalmış; zaten geçen hafta yayınlanan bölümün sıkıcı olması nedeniyle etkileneceğini tahmin etmiştim. Ama bu bölüm biraz daha iyiydi, en azından sezon sonuna kadar Total'de 5'in üzerine çıkması yeterli olur.

Dün akşam takipçisi olarak Aile İşi'nin yayınlanmadığını ve iki maçın birden olduğunu ancak bu sabah öğrenebildim, o yüzden iyi gitmişler deyip geçiyorum. :A

İlişki Durumu Karışık da yeni gününde beklediğimden iyi gitmiş, ama gelecek hafta final yapacağı için pek önemi kalmadı. Yine de biraz daha şans verilebilir ve yine bu ayarda reytingler alsa devam edebilirdi, gerçi 40 bölüm yayınlanmasını da hiç beklemiyordum. O yüzden tebrikler. :X

Görevimiz Komedi bence çok da kötü başlamamış. Formatta pek değişiklik olmaması ve yeniden 20.00'ye alınması ile FOX'un çok fazla güvendiğini hissetmiştim, ama bunlara rağmen beklediğimden iyi bir performans sergilemiş. Gerçi işin ucunda Yapı Kredi'nin sponsor olması var, yarışmaya çok önem verdikleri için devam eder diye düşünüyorum.

Diriliş ve Kara Sevda'ya da tebrikler. :)

Twitter da baktım kimse anlamamış)) sana da dedim acunun reyting yeteneği yok. Bu programın tutma olasılığı yok. Böyle program mi olur ya kim izler bunu.. İnan bu programı yayına sokani kanaldan içeri bir daha sokmam)))). Ama acun reyting dehası sen inanmaya devam et))))) acun güvenlilir zeki ağzı iyi çalışman sunucu sadece. Öyle kurgu morgu yeni programa kafası basmaz aldığı tüm programlar elinde patlatan biri

Programa gelince asenuru bu programa neden aldılar cidden beynim yandı kız ibs Nihal karşında şamar oğluna döner ve sadece teskurler diyen beyni yanık biri strateji programında bu kızı alanı cidden dövmeli))) senin aksine en iyi (program icin) karakter derya olduğunu düşünüyorum sanırım kızlar içinde birinci o çıkar bir iki haftaya yayından kalkmazsa iyi ortalığı karistiriyor. Erkeklerden bir yakışıklı cocuk var onun dışında hiç bir şey yok bomboş tipler
Ben acun reyting dehası diye iddia etmem. Acunun reytingi var diye iddiaa ederim ama... Geçen de pnrmya katılacağı zaman tanıtımlarını döndürdüğğnde de sana demiştim:X
Acunun reyting dehası olsa en son diskalifiye olayınınyaşatmazdi. Reytingler 7lerde dolaşinca adam tatmin olamadı bi türlü. Egosu boyundan büyük napıcan.

Neyse asenur? Birinci çıkar dediğin kız ilk elenen olcakmiş. Kızın konuşmasında hiç dikkat etmiyormusun? Ben misophonia olan birisiyim konuşurken cıkarttiği "s" harfindeki tıslama sesi beni aşırı rahatsız ediyor. Ben o yuzden elensin diyorum. Dikkat etmedin demek konuşmalarına. Ekranda ona katlanabiliyorsan sabrına hayran kaldım:F yaptiği stratejiler de çok komik laf bile veremiyor Çiğdeme:F

Ben acun reyting dehası diye iddia etmem. Acunun reytingi var diye iddiaa ederim ama... Geçen de pnrmya katılacağı zaman tanıtımlarını döndürdüğğnde de sana demiştim:X
Acunun reyting dehası olsa en son diskalifiye olayınınyaşatmazdi. Reytingler 7lerde dolaşinca adam tatmin olamadı bi türlü. Egosu boyundan büyük napıcan.

Neyse asenur? Birinci çıkar dediğin kız ilk elenen olcakmiş. Kızın konuşmasında hiç dikkat etmiyormusun? Ben misophonia olan birisiyim konuşurken cıkarttiği "s" harfindeki tıslama sesi beni aşırı rahatsız ediyor. Ben o yuzden elensin diyorum. Dikkat etmedin demek konuşmalarına. Ekranda ona katlanabiliyorsan sabrına hayran kaldım:F yaptiği stratejiler de çok komik laf bile veremiyor Çiğdeme:F

Asenur: Ayşenur
Programı fazla izlemedim derya tek enerjisi olan kız elemede sms yoksa ilk onun elenmesi normal ciddi rakip çiğdemle uğraşmak kolay değil Nihal bile ilk sezonda Çiğdemi çözüp alt edememişti. Onu da elerlerse programı kimse elemez.. Kızın starteji o yakışıklı oğlanla aşk dedikodusu çıkarması her olayda kavga karismasiydi sms desteği için birinci kural bunlar semihten bilmen lazımdı)))

Asenur: Ayşenur
Programı fazla izlemedim derya tek enerjisi olan kız elemede sms yoksa ilk onun elenmesi normal ciddi rakip çiğdemle uğraşmak kolay değil Nihal bile ilk sezonda Çiğdemi çözüp alt edememişti. Onu da elerlerse programı kimse elemez.. Kızın starteji o yakışıklı oğlanla aşk dedikodusu çıkarması her olayda kavga karismasiydi sms desteği için birinci kural bunlar semihten bilmen lazımdı)))
Kızın yaptiği iftira atmak. Bence kız oğlana aşık ama oğlanın ağzını yokluyor Çiğdem'e gönlü var mı diye:F
Bugun izleyemedim tvye baktiğğmda geri sayım yapılıyordu ayşenur ağlıyordu. Sen izleseydin keşk. Nihal, Kısmetse Olur'dan Nur gelse bu tarz benimden Özlem gelse gün birincisi olurlardı ama işte acun bilmiyor:F ancak kendisi konuk olarak gelirse reyting yapar:A bide demet akalın gelirse(konuk getirebiliyorlarmiş yarişmacılar)

Kızın yaptiği iftira atmak. Bence kız oğlana aşık ama oğlanın ağzını yokluyor Çiğdem'e gönlü var mı diye:F
Bugun izleyemedim tvye baktiğğmda geri sayım yapılıyordu ayşenur ağlıyordu. Sen izleseydin keşk. Nihal, Kısmetse Olur'dan Nur gelse bu tarz benimden Özlem gelse gün birincisi olurlardı ama işte acun bilmiyor:F ancak kendisi konuk olarak gelirse reyting yapar:A bide demet akalın gelirse(konuk getirebiliyorlarmiş yarişmacılar)
Konukla reyting almaz dedım ya twiterda bakayım dedim anlayan yok 3kisiye programı anlattim)) programlar da özlem Nihal yarışmacı olsa da olmaz.. Baş rolü iyi senaryo kötü diziler gibi. Kısmet olursa da amaç aşık olmak evelenmek buna rağmen 2reyting alıyor burada amaç yok. Millet birbirini kandırmaya çalışıyor bunla kim ilgilenir..
İki dakikada ne aşık olması ya kız taktik starteji yapiyor ))) bugün programda bir şey olmadı hiç bir gün de bir şey olmaz. Sadece popüler oylaması tekrarlandı ozdenden aysenura geçti çiğdem laf soktu sanirim (tam izlemedim oaralari) tipik Ayşenur dokunsan ağlar tek yapabildiği o)))

Konukla reyting almaz dedım ya twiterda bakayım dedim anlayan yok 3kisiye programı anlattim)) programlar da özlem Nihal yarışmacı olsa da olmaz.. Baş rolü iyi senaryo kötü diziler gibi. Kısmet olursa da amaç aşık olmak evelenmek buna rağmen 2reyting alıyor burada amaç yok. Millet birbirini kandırmaya çalışıyor bunla kim ilgilenir..
İki dakikada ne aşık olması ya kız taktik starteji yapiyor ))) bugün programda bir şey olmadı hiç bir gün de bir şey olmaz. Sadece popüler oylaması tekrarlandı ozdenden aysenura geçti çiğdem laf soktu sanirim (tam izlemedim oaralari) tipik Ayşenur dokunsan ağlar tek yapabildiği o)))
Dokunsan ağlar tipte mi o(b) tarzı gibi olsaymış karakteride :F
Konuklarla seyirci çeker. Kavga görunce izleyen milletiz. Yaz geldi hem tvde bişey yok 10 shr alsa tuttu dicekler:F

Dokunsan ağlar tipte mi o(b) tarzı gibi olsaymış karakteride :F
Konuklarla seyirci çeker. Kavga görunce izleyen milletiz. Yaz geldi hem tvde bişey yok 10 shr alsa tuttu dicekler:F
Ayşenur tarzı iyi olduğu için birinci oldu?? O da şüpheli ya finalde garip şeyler oldu neyse)))

Konuklarla ilgi çeker de seyirci ne izleyecek malzeme yok.. Acunda biraz program zekası olsa bu yarışma önüne geldiğinde bunu farkederdi.. Hadi strateji yarışması, fenomen yarışması da zeka oyunları koyarsın edebi laf sokma özlü söz yarışması yaparsın bir şey koyarsın yarışmacilarin zekalarını göstereceği şeyler olur arada da kavga ayak kaydırma ama burada hiç bir şey yok. Bunların strateji dedikleri zaten her yarışmada olan şeyler seyirci bunu yapanı Farkedince edince oyunu düşüyor aynı nagihana yaptıklari gibi seyircinin en sevmediği şey.. kim daha güzel yalan söyleyecek diye yarışma yapmışlar kim izler bunu ya.. İsmi güzel yarışmanın ama isminin hakkını verecek ne yarışmacılar var nede içerik