20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
str beni takmıyon mu sen

abi bi açıklama yapsana nolcak ya vadiyle ilgili bana göre normal reytinginden çok çok az

insan bi cevap yazar ya o kadar sorduk ben şaka falan yapmıyorum gayet ciddiyim.

Boşver kardeşim o bizi takmiyor biz de onu takmiyalim sanki çok umrumdaydi reytingler. 10 gün gibi birşey kaldi gerçekler o zaman belli olacak zaten

Boşver kardeşim o bizi takmiyor biz de onu takmiyalim sanki çok umrumdaydi reytingler. 10 gün gibi birşey kaldi gerçekler o zaman belli olacak zaten

reytingleri takmamak en doğrusu aga 10 gün sonra gerçekler falan belli olmaz 1040 kişiyle yapılan ölçüme inanmam

Arkadaşlar Kurtlar Vadisi ya da başka bir dizi ile ilgili ne tür bir açıklama bekliyorsunuz ki. Ölçüm sonuçlarında ne çıkıyorsa onu açıklıyorlar. Bugün oluşan arızanın sebebini açıkladı sadece.

reyting sonucu ne olursa olsun inanmayan olucak tns-sbt kendini sıkmasın

insan bi cevap yazar ya o kadar sorduk ben şaka falan yapmıyorum gayet ciddiyim.

Cevap yazmasını beklememek lazım sonuçda reyting şirketinde çalışıyor... Dizilerin reytingleri ile ilgili yorum yapması olmaz...

Forumu takip etmeleri bile yeterli bizim için...

Cevap yazmasını beklememek lazım sonuçda reyting şirketinde çalışıyor... Dizilerin reytingleri ile ilgili yorum yapması olmaz...

Forumu takip etmeleri bile yeterli bizim için...

yine de bişeyler söyleseydi benim bu konu hakkında fikir belirtmem doğru olmaz falan desin bişey demiyo