20 Mayıs 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Camdaki Kız
------

İzleyenler utansın. Başrol desen rezalet zaten. Böyle bir sahneyi oynadıysa neleri oynamaz değil mi. :A
Rezalet senin adındır. :A Ayrıca önce sen kendi sevdiğin Hazar Ergüçlü'nün oynadığı sahnelere bak karakterini cayır cayır ateşe atan İ**ender'le öpüştürmüşler bu bölüm. En az bekaret sahnesi kadar vahim. 🤮

#AlevAlev
Total : 2,81 (11)
AB : 2,23 (12)
ABC1 : 2,10 (15)

#MucizeDoktor
Total : 5,18 (3)
AB : 5,36 (3)
ABC1 : 5,21 (5)

#CamdakiKız
Total / 6,08 (2)
AB / 8,07 (1)
ABC1 / 8,02 (1)

#BirZamanlarKıbrıs
Total : 4,25 (8)
AB : 4,66 (5)
ABC1 : 5,25 (4)

#BirZamanlarÇukurova
Total : 9,22 (1)
AB : 5,46 (2)
ABC1 : 7,64 (2)

#Akrep
Total : 1,05 (37)
AB : 0,76 (33)
ABC1 : 0,95 (34)

Kaynak: Deniz TURAL twitter

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Akrep hakkı olanı almış, bir tek Perihan ve Ferda sahneleri gerçekten iyiydi. Artık finali de 24'e çeksinler. :A

Camdaki Kız güzel çökmüş. :F Yalnız oranları hala yüksek.

Bir Zamanlar Kıbrıs bekleneni veremedi, bu hafta daha da kötü gitmiş. 52'yi göremez bence.

Alev Alev de bir şekilde gidiyor. Dizinin 1'leri görmeden final yapacak olması güzel bir şey.

• Sinir Bozucu
Reactions: Emre Ozansoy
Akrep biticeği için artık 0.00 bile alsa önemli değil öyle böyle sezon sonunu gördü :Z :bhr:. Özcan Deniz'in rezalet dizisi yüzünden gün değiştirmeseydi yeni sezon onayı bile alabilirdi belki :(

Korseli Kız güzel çökmüş :Z balonu öyle bir sönmeye başlamış ki öyle böyle değil :F daha da sönmesi dileği ile :Z :love1:.

Bir Zamanlar Kıbrıs her geçen hafta kan kaybediyor oysaki iyi başlamıştı acaba 52 bölüme kadar uzatmasalar mı :A.

Alev Alev de biteceği için reytingleri önemli değil final kararı yerinde olmuş ama reytinglere göre.

Mucize Doktor hala iyi oranlar ile devam ediyor bakalım yerine hangi dizi gelicek?

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: offensive
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Genel olarak tüm yapımların düşüş yaşadığı bu günde bir haftalık aradan dönen Camdaki Kız en çok kan kaybeden oldu. Dizi tüm gruplarda sert bir düşüş yaşadı.

Total grubunda Bir Zamanlar Çukurova, Ab ve ABC1 grubunda ise Camdaki Kız zirvede yer aldı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens ve ilgili herkes
------

Böyle sert düşüş görmedim 😱
E15OOjEWQAMA8Hy.jpeg

@kerem @serhatt @Özgür
------

@Aserat ecünnüsü patlamış puhahahahahah. Laf ettiği, 97. bölümde olan Çukurova neredeyse 10 reyting alacakmış. @Dosi @kerem
Bunu yeni gördüm :A gelir gelmez bildirim bakmadan sonuçları ekledim, sonra bakındım bildirime :A

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Genel olarak tüm yapımların düşüş yaşadığı bu günde bir haftalık aradan dönen Camdaki Kız en çok kan kaybeden oldu. Dizi tüm gruplarda sert bir düşüş yaşadı.

Total grubunda Bir Zamanlar Çukurova, Ab ve ABC1 grubunda ise Camdaki Kız zirvede yer aldı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens ve ilgili herkes
------

Böyle sert düşüş görmedim 😱
Ekli dosyayı görüntüle 102671

@kerem @serhatt @Özgür
------

Bunu yeni gördüm :A gelir gelmez bildirim bakmadan sonuçları ekledim, sonra bakındım bildirime :A
İzleyici tokadı yapıştırmış, balon söndü sonunda. :Z

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Carpe Diem and Dosi
İzleyici tokadı yapıştırmış, balon söndü sonunda. :Z
Haftaya yükselir yine ama tabi kaybedilen 3 reyting birden gelmez :A
6. Bölümde bu kadar sert düşüş beklemiyordum. Bir Zamanlar Çukurova gibi bari 90lı bölüm sonrası düşseydi :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Eurovision herkesi etkilemiş diye yorumladım bunu. :D Şakası bir yana dün akşam sıcaklardan bunalan insanlar oturup birde 2 saat dram izlemek istemediler sanırım.

Camdaki Kız camdan düşmüş.

BZÇ bu reytinglerle daha çok devam eder sadece AB'de biraz yükselse yapımcı ve kanal için daha iyi olur yoksa Total ve ABC1 çok iyi gidiyor.

Mucize Doktor sağlam bir kitle oluştu ama yeni sezon için yeterli olmadı.

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem and Dosi
Camdaki Kız camdan düşmüş.

BZÇ bu reytinglerle daha çok devam eder sadece AB'de biraz yükselse yapımcı ve kanal için daha iyi olur yoksa Total ve ABC1 çok iyi gidiyor.

Mucize Doktor sağlam bir kitle oluştu ama yeni sezon için yeterli olmadı.
Korsesi yırtılmamıştır inşallah :F :F

4 - 5 reyting alan dizileri final yaptıran FOX vs 0 reyting alan Akrep'i devam ettiren Star 🙄

• Beğendim
Reactions: 12.Adam