TV İzlemeyeceğim. Acıklı bekaret kontrolü sahneli dizileri asla.
Kendine tokat attırırıp kırbaçlattırmakta cabasıTV İzlemeyeceğim. Acıklı bekaret kontrolü sahneli dizileri asla.
İzleyenler utansın. Başrol desen rezalet zaten. Böyle bir sahneyi oynadıysa neleri oynamaz değil mi.Kendine tokat attırırıp kırbaçlattırmakta cabası
Üzgünüm..O antilere bir şeyler anlatabilmek için, artık pek baktığım yok Yeni gelen sadece ismi senarist abimiz tüm izleyenleri bu hale getirdi
Aynen. Evet matrak birşey değil kendisi. Valla ya aynenİzleyenler utansın. Başrol desen rezalet zaten. Böyle bir sahneyi oynadıysa neleri oynamaz değil mi.
Rezalet senin adındır. Ayrıca önce sen kendi sevdiğin Hazar Ergüçlü'nün oynadığı sahnelere bak karakterini cayır cayır ateşe atan İ**ender'le öpüştürmüşler bu bölüm. En az bekaret sahnesi kadar vahim. 🤮İzleyenler utansın. Başrol desen rezalet zaten. Böyle bir sahneyi oynadıysa neleri oynamaz değil mi.
Bunu yeni gördüm gelir gelmez bildirim bakmadan sonuçları ekledim, sonra bakındım bildirime
İzleyici tokadı yapıştırmış, balon söndü sonunda.Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Genel olarak tüm yapımların düşüş yaşadığı bu günde bir haftalık aradan dönen Camdaki Kız en çok kan kaybeden oldu. Dizi tüm gruplarda sert bir düşüş yaşadı.
Total grubunda Bir Zamanlar Çukurova, Ab ve ABC1 grubunda ise Camdaki Kız zirvede yer aldı.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens ve ilgili herkes
------
Böyle sert düşüş görmedim 😱
Ekli dosyayı görüntüle 102671
@kerem @serhatt @Özgür
------
Bunu yeni gördüm gelir gelmez bildirim bakmadan sonuçları ekledim, sonra bakındım bildirime
Haftaya yükselir yine ama tabi kaybedilen 3 reyting birden gelmezİzleyici tokadı yapıştırmış, balon söndü sonunda.
Korsesi yırtılmamıştır inşallahCamdaki Kız camdan düşmüş.
BZÇ bu reytinglerle daha çok devam eder sadece AB'de biraz yükselse yapımcı ve kanal için daha iyi olur yoksa Total ve ABC1 çok iyi gidiyor.
Mucize Doktor sağlam bir kitle oluştu ama yeni sezon için yeterli olmadı.