Damien Duff
Süper Favori Üye
Demek ki Survivor erken bitmese açık ara yapıcakmiş.en düşük 10 alıyor sanırımbence 9-8i görebilir ab geçilirse şaşirmam dicem ama survivor erken biteceği için bütün teorilerim çöktü
![]()
ne alakası varAcun'a burdan bir tebrik sallıyorum, çünkü AB'nin çocucklar tarafından daha çok izlendiği teorimi ispatladiği için
Pazartesi Acun'un [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] karşisinda AB'de baskın çıkmasının sonucu ABC1 reytingleriyle ispatlanmişti ama bugun daha bi ispat oldu
geçen başka bi haberde @Bully'e demiştim Acun AB'yi alır diye (sadece saat gözümü korkutmuştu)
Demek ki Survivor erken bitmese açık ara yapıcakmiş.
AB'nin zengin vletleri TV'yi kaplamiş. @xemrexxx pazartesileri Survivor [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı geçince AB ile övünürdü al işte sana ispat 2 AB çoluk çocuktan oluşan kesim
Heralde günüm bu kadar güzel olmamişti.
Lise düzeyi insanlar diye geçenlerde ABC1'i küçümsemiştim ama ABC1 total ile AB'nin toplamı değil ABC1 +20 yetişklerin kategorisine alakası varküçük ağayı veletler izliyor sanki
yrıca tahminlerden yola çıkmayalım geç bitse de aynısını alabilirdi
survivor total 8.93 abc1 8.85 almışLise düzeyi insanlar diye geçenlerde ABC1'i küçümsemiştim ama ABC1 total ile AB'nin toplamı değil ABC1 +20 yetişklerin kategorisiReytingdeki oranlarına bakarak bile anlaşiliyor aslında
Neyse ben rahatım artık keyfimi bozmicam senle
![]()
Bugunun tablosuna değil genelindeki tabloya baksurvivor total 8.93 abc1 8.85 almış0.08 ile için rahatladıysa ne mutlu
![]()
napak panpaBugunun tablosuna değil genelindeki tabloya bakAB 12 total 10 ama ABC 11'lerde [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] total 9 AB 9 ABC1 11+
![]()