20 Mayıs 2014 Salı Reyting Sonuçları

Bu sonuçlardan sonra Survivor Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı Star'da.

Star son demlerini yaşasın bakalım gelecek sezon bu 4 güne de 4 dizi tutturmak kolay mı olacak? Hiçbir şeyin garantisi yok.

Bkz: Çok abartılan Kurt Seyit yerlerde sürünüyor.

Küçük Ağa baya düşüş yaşamış, Totalde ilk bölüm haricinde ilk kez çift rakamın altında kalıyor, biraz Acun biraz da havaların sıcaklaşması yavaş-yavaş bütün dizilerde kendini gösterecek.

Survivor, Küçük Ağa'ya tekmeyi basmış.

İnsanlar salı günü izleyecek bi şey arıyomuş Acun gelince sübyandan kaçmışlar.

Acun gelir diğerleri biter.

Demek ki Survivor geç saate kadar sürseymiş fark yapacakmış.
))))))

Tebrikler ACUN MEDYA ve SURVIVOR!

Küçük Ağa iki grupta da kötü düşüş yaşamış. Bu hafta Karagül iyice farkı açacak inşallah.

Survivor totalde Karagül'ü falan geçemez imkansız bu.

cumartesi 7ye düşecek diye korktum ama bu sonuçları gördüm ya artık 8den aşağı düşmez bence hem adalar birleşiyo

survivor normal yayın yapsa özetli ve 23.30 a kadar açık ara ezingo yapar benec star kurt seyiti biran önce bitirip işine baksın bu diziden bi cacık olmaz bu saatten sonra reyting anlamında diyorum

Acun'a burdan bir tebrik sallıyorum, çünkü AB'nin çocucklar tarafından daha çok izlendiği teorimi ispatladiği için

Pazartesi Acun'un [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] karşisinda AB'de baskın çıkmasının sonucu ABC1 reytingleriyle ispatlanmişti ama bugun daha bi ispat oldu

geçen başka bi haberde @Bully'e demiştim Acun AB'yi alır diye (sadece saat gözümü korkutmuştu)
en düşük 10 alıyor sanırım
bence 9-8i görebilir ab geçilirse şaşirmam dicem ama survivor erken biteceği için bütün teorilerim çöktü
Demek ki Survivor erken bitmese açık ara yapıcakmiş.
AB'nin zengin veletleri TV'yi kaplamiş. @xemrexxx pazartesileri Survivor [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı geçince AB ile övünürdü al işte sana ispat 2 AB çoluk çocuktan oluşan kesim

Heralde günüm bu kadar güzel olmamişti.

ne alakası var
küçük ağayı veletler izliyor sanki

yrıca tahminlerden yola çıkmayalım geç bitse de aynısını alabilirdi

ne alakası var
küçük ağayı veletler izliyor sanki

yrıca tahminlerden yola çıkmayalım geç bitse de aynısını alabilirdi
Lise düzeyi insanlar diye geçenlerde ABC1'i küçümsemiştim ama ABC1 total ile AB'nin toplamı değil ABC1 +20 yetişklerin kategorisi
Reytingdeki oranlarına bakarak bile anlaşiliyor aslında
Neyse ben rahatım artık keyfimi bozmicam senle

survivor total 8.93 abc1 8.85 almış
0.08 ile için rahatladıysa ne mutlu

Kaçak iyi gitmiş ya ama 6 reytingi geçmesini istiyorum Survivor'ın gelmesi ile biraz reytinginde düşüklük olacaktır.