Bu dizi yerine herkesin hiçbir amaca hizmet etmeden bomboş takıldığı Elma'yı mı savunalım.
Bu dizi yerine herkesin hiçbir amaca hizmet etmeden bomboş takıldığı Elma'yı mı savunalım.
Sus ve elmanın çöpe gidişine üzül sen hadi.
Ekranda arka sokaklar dışında 6 sezon süren dizi kaç tane var be ne çöplüğü 😱Sus ve elmanın çöpe gidişine üzül sen hadi.
Şu forumda bugüne kadar attığın en doğru tweet bu olabilir. O yüzden orijinalini izlemek her türlü daha iyi.
Şükret ki o veya EDHO gibi uzun süren diğer diziler gibi finalsiz kaldırılmadınız.Ekranda arka sokaklar dışında 6 sezon süren dizi kaç tane var be ne çöplüğü 😱
Zor o biraz tüm fox yöneticilerini zehirlerdi #EnYılŞükret ki o veya EDHO gibi uzun süren diğer diziler gibi finalsiz kaldırılmadınız.
@serhatt la ara ara bu mesajı yazıyonuzŞu forumda bugüne kadar attığın en doğru tweet bu olabilir. O yüzden orijinalini izlemek her türlü daha iyi.
Özentim olur kendisi.
@Emre Ozansoy neler duyuyoruzÖzentim olur kendisi.
Gerçekler.@Emre Ozansoy neler duyuyoruz
Heyatım metresler de senin gibi gurursuz olmaya başlamış @Alos @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.AdamGerçekler.
İçlerinde en gururlusuyum ben be. .ssHeyatım metresler de senin gibi gurursuz olmaya başlamış @Alos @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
Senide şikayet ederler umarım sen karaktere değil şahısa metres dedin.Heyatım metresler de senin gibi gurursuz olmaya başlamış @Alos @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
Dizi ile gerçeği ayıramıyorsunuz, yazıkBen @xemrexxx 'e hak veriyorum
Nasıl yani Selena gerçek değil miymiş? Ben bir gün karşıma çıkacak diye bekliyorum.Dizi ile gerçeği ayıramıyorsunuz, yazık
Dizi ile gerçeği ayıramıyorsunuz, yazık
Nasıl yani Selena gerçek değil miymiş? Ben bir gün karşıma çıkacak diye bekliyorum.
Heyatım metresler de senin gibi gurursuz olmaya başlamış @Alos @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
İçlerinde en gururlusuyum ben be. .ss
Bu çarpık gemiyi iyice azıya aldı.Fütürsuzca konuşuyor. Sen sanki gurur timsalisin.Senide şikayet ederler umarım sen karaktere değil şahısa metres dedin.
Ben haddini bildiriyorum sıkıntı yok.Bu çarpık gemiyi iyice azıya aldı.Fütürsuzca konuşuyor. Sen sanki gurur timsalisin.
@Dosi , şikayet mercii neresi? Kutuplaştırıcılara prim vermeyelim.
Senden başkasi hakkından gelemiyor.Ben haddini bildiriyorum sıkıntı yok.
E zaten.Senden başkasi hakkından gelemiyor.