20 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 7.82 , 2) STAR: 7.65 , 3) SHOW: 6.4 , 4) KANALD: 4.93 , 5) SMNYL TV: 1.91

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.96 , 2) TRT1: 7.6 , 3) SHOW: 6.33 , 4) KANALD: 4.68 , 5) SMNYL TV: 2.41

Reytingler düşük gibi görünse de Muhteşem Yüzyıl genelde 22:00'den sonra yükseliyor

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.04 , 2) TRT1: 7.08 , 3) SHOW: 5.72 , 4) KANALD: 5.6 , 5) SMNYL TV: 1.74

Sakarya Firat'da kurtarilan Ögretmen:

"Ömrüm, bana tepeden bakan bir bayragin altinda gecti, birakin da biraz daha Bayragima bakayim."

Güzel tas attilar tebrikler

Konuda yok kimse yine.

Kuzey Güney süper başladı bölüm büyük ihtimal Barış'a saldıran Simay ama arkasından başkaları da çıkabilir Güney için tehlike çanları çalıyor fragmana bakacak olursak daha süper sahneler olacak bekliyoruz.

Dediğim gibi Muhteşem Yüzyıl arap atı gibi açılmış

Kuzey Güney 22.45 reklama girdi bu 15 full reklamlı olacak.

kuzey güney yeni saatinde önceki haftalara oranla biraz düşük değilmi

Sakarya Firat yine güzel bölümdü. Gelecek hafta Hamza terör estirecek, ama sanirim karakolun önünde patlayarak sehit olacak.

- - - Ekleme - - -

Sakarya Firat yine güzel bölümdü. Gelecek hafta Hamza terör estirecek, ama sanirim karakolun önünde patlayarak sehit olacak.

survivor fragmanı çıktı kavga dövüş savaş ağlama fatmagülü ağlatıyolar survivorda
acun eğer direktif vermiysa bunlar bu sezon fazla kavga eder dağhan rihanna diamonds söylüyor fragmanda
en az 13 reyting bekliyorum survivordan

Kuzeyde barışın annesi hiç oynıyamıyo, oyuncu yerine koymuyorum ben onu