Güvenilirliği şüpheli olan SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :
1-) ÖBGZ bir tuhaflık yapıp Total'de 0,25 reyting düştü, A/B'de ise 0,75 reyting arttı. Toplamda pozitif yönde seyretti diyebiliriz.
2-) Maç iki grupta da 8 reytingle çok başarılı oldu, gerçi biz maçların 12 reyting aldığını da görüyorduk, sanırım dün çok program yayınlandığından 8'e demirledi.
3-) Pis Yedili iki grupta da arttı, A/B'deki artış sıralamasını da olumlu etkiledi, yaklaşık 0,50 reyting yükseldi.
4-) Seksenler ÖBGZ gibi Total'de biraz düştü, A/B'de biraz arttı, toplamda yatay bir seyir izledi.
5-) Uçurum günün büyük patlamasını yaptı, reytingini de share'ini de 2'ye katladı diyebiliriz yaklaşık olarak özellikle A/B'de. Tabi bunun nedenleri malum, bence geç saatte hep kalmasında yarar var.
6-) Birand iki grupta da programını bölmeden zirvede yer aldı.
7-) Beni Affet tuhaf sonuçlar elde etti. Total'de zirveye adım adım yaklaşırken, A/B'de düşüş yaşadı.
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:51:24[/TD]
[TD]18:51:24[/TD]
[TD]00:51:29[/TD]
[TD]4,54[/TD]
[TD]14,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD]28[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:51:24[/TD]
[TD]18:51:24[/TD]
[TD]00:51:29[/TD]
[TD]2,56[/TD]
[TD]9,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
😎 Evim Şahane iki grupta da 17 share alarak çok başarılı oldu, program tuttu diyebiliriz.
9-) STV'nin erken saatlerde yayınladığı Yeraltı Canavarı en az 20 kez tekrar etmesine rağmen 10 share ile oldukça başarılı oldu Total'de.
[TD]16[/TD]
[TD]YERALTI CANAVARI[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]19:29:44[/TD]
[TD]21:09:31[/TD]
[TD]01:25:25[/TD]
[TD]4,13[/TD]
[TD]10,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]