20 Kasım 2019 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Twitter'da gözler hep Engin Altan'ı aramış, yarınki reytingleri çok merak ediyorum. :D

Daha ne yapayım bu dizi için Gülben'e paylaşım yaptırdım. :A Gerisi senarist bozuntusuna kalmış. :A @Aserat @mrt-06 @ozgur2113 @Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 73427
Ayşe Özyılmazel, Yonca Evcimik, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu ve Seray Sever de paylaşmış. 😱 Ayrıca FOX da hem Twitter'a sponsorlu reklam verip hem de Orhan ve Leyla için de afişler yapmış. Yeni rakip gelince paçalar tutuşmuş tabii ama o tren kaçtı artık. :(

Afili aşk ab ve abc'de de 5'i aşarsa sezonu rahat tamamlar, tebrikler.
Masterchefi ben de izliyorum 5,70 6,70 ve 7 rtg almış bravo.
Kurşun bakalım hangi hafta final yapacak, daha fragmanından bu sezonun fiyaskosu olacağını tahmin etmiştim, şükür yanılmadım...

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Atv ve Kurulus Osman'a büyük tebrikler :) Bu ay birinci atv olacak bence :)
Esra Erol'a da kocaman alkis.. 5 reytinge yaklasmis. Büyük basari :)

• Beğendim
Kurşun. :( Böyle büyük çok başrollü, büyük kadrolu işler tutmuyor FOX’ta vazgeçsin artık. :( Kayıtdışı ve Vurgun’dan ders almalıydı FOX... Butik kadrolu işlere geri dönsün. :A

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: mrt-06 and Aserat
Kurşun'un final haberi bugün yarın gelir artık. Çok yazık oldu bu güzelliğe. :(

IMG_20191121_110119.jpg

IMG_20191121_110110.jpg

Kuruluş için ilk bölümden şişirme çalışmaları başlamış. :A O değil de Mucize Doktor'a haftalık, FOX'a da aylık sonuçlarda çok ciddi bir rakip çıktı. İlki zirveyi kaybederse üzülürüm ama ikincisi için sevinçten uçmayı merakla bekliyorum. :Z

Afili Aşk beklediğimden çok daha iyi direnmiş ama Benim Adım Melek kötü etkilenmiş. Demek ki kanal değişse bile TRT izleyicisi alışkanlıklarından vazgeçmiyor. :A

Tüm diziler sallantıdayken Masterchef coşmaya devam ediyor. 😱

4-5 sezon daha bu şişirmelere maruz kalacağız demek ki. :(

Masterchef’e helal olsun kim olursa etkilenmiyor aksine oranlarını artırıyor, iyi direniyor. :A

Kuruluş Osman beklediğimden çok daha yüksek başlamış, Diriliş kitlesi direkt bu diziye devam etme kararı almış sanırım. İlginç.

Kurşun’un final haberi birkaç haftaya gelir maalesef, geçmiş olsun...

• Beğendim