20 Kasım 2018 Salı Reyting Sonuçları

Haziranı görün en azından şu kadından kitle çalsın Merve sonuçta Merve çıkınca @sokak sanati gibi bir çok dizinin kitlesi Kadına kaçtı :A Oradan kitleyi tekrar geri alın Eşkiya tekrar 10 görürse toteli alabiliriz bir işe yarasın Ufak Tefek Ecünnüler :A :A :A @xBUGRAx @serhatt @xBUGRAx
DsT8citWwAE0cct.jpeg

Ateş'in kesinlikle ölmemesi lazım. Uzun bir aradan sonra sağlam bir düşman buldular onuda hemen harcamasınlar bir zahmet. Üstelik adam bu sefer kapalı dövüş yerine açık dövüşe girerse üç grupta da on barajını geçeriz. Yanına da birkaç kötü adam verseler tadından yenmez.

Uzun bir aradan sonra 10 reytingi geçtik. Halbuki ki bölüm son sahneleri hariç hiç iyi değil. Anlaşılan tanıtım işe yaradı. Bence artık tanıtımların en geç perşembe günü yayınlanması lazım. Pazar günü tanıtım vermek de ne oluyor.
Kardeşim haklısında 4.sezonun 9.bölümündeyiz Fikret gitti, Davut gitti, Hızır gidiyordu, Hurşit gidiyordu. Bence Ateş gelecek bölüm tahtalıköye postalanacaktır. Ama şahsi fikrim yepyeni bir oyuncu ile yeni bir düşman gelecekse eğer o ayrı bir konu Ateş gidebilir ama eğer duşmansız öyle basit konu işleyeceklerse Ateş 9 canlı bile olucaksa razıyım. Muzi'yi 3 bölümde harcadılar ya ona yanarım ben :( Haklısın Pazar günü fragmanıyla 9 reyting alıyoruz en azından UTC gibi 5 6 gün önce veripte 3 reyting almıyoruz 😉 Ben geçen sezon 5-6 reytinge düşünce de söylemiştim fragman önce verilmeli Cuma bile verilse kardır.

Kadin bu hafta durgun olmasina ragmen yine harika oranlar almis. Haftaya son sahnenin etkisiyle birlikte 15'leri görecektir. :Z