20 Kasım 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her reytingini begenmeyende reyting sistemine sallasin zaten
vallahi ben bunları şimdi yazsam haklısın ama 6 ay öncesinden bu işte bir yanlışlık olduğunu reytinglerde gariplik olduğunu yazdım

kendileri çalıp kendileri oynarlar
)
sen anlamazsın bu siyasi konularda malum reaksiyonu 3. bölüm izleyip hiç bir şey anşlamamış adamsın ))) sen kendi dünyanda takıl muhteşemin diğer ülkelerde reytingi nasıl hiç açmıyon bu aralar ))))

anladık panpa anladık reaksiyon hüloğculukta istediğin seviyede değil her konuda söyleme artık
))

anladık panpa anladık reaksiyon hüloğculukta istediğin seviyede değil her konuda söyleme artık
))
vallahi ben reasksiyonu yazsam daha hüllügcu olmaz ))) izlemiyon pardon izleyip anlamıyon nerden bilecen dizinin hülüğğ seviyesini))))

Vadi haftayaAB grupunda yine zirvede olur merak etmeyin

Reytingler genel olarak düşüşte bence. Dün TVR oranı %36'larda geziyordu..

Gelecek hafta 20.00'de başlayıp 22.00'de bitecek. Ondan sonra ise yükselişine devam edecektir...

hüsne kim beee
yok ona tebrik falan
Kız, kaşınma. Efsane o kadın, efsane! Polat istikrarsız yayınlanırsa her hafta aralıksız ekrana gelen Hüsne'm tabii geçer sizi...

Aramızda Kalsın'a tebrikler, Hüsne'm Polat'ı geçmiş ve 2. sıraya oturmuş. Dünkü bölüm de çok güzeldi. İlgi çekmesi çok normal yani. KA'yı da geçeceğiz inşallah yakında...

Herkes neden olayı şikeye bağlıyor ,Bence Kocamın Ailesi çokta izlenebilir bir yapım sıradan değil, en azından güldürmesini ve izleyiciyi elinde tutmasını biliyor diyelim...

Şuan kopuyorum.

Kocamın Ailesi yine muhteşem oranlar almış ve sonunda AB'de hakettiği zirveyi görmüş. Diğer gruplarda özellikle ABC1'dede tebrik etmeden geçilmez. Çok başarılısınız başrol kaybına rağmen. İşte benim dizim böyle olur yaa.
Haftalıklarada yansıyacak gibi bu durum. Durum yine şikeye gelmiş. Olmuş yada olmamış bilemem ama anın tadını çıkarayım ben.

Kurtlar Vadisi geçen hafta ara verdiği için düşmüştü ama bu düşüş aradan değil gibi. Düşüş devam etmiş çünkü. Kanal D'ye rağmen AB'de bu denli vasat gitmesi 5 alabilmesi çok ilginç. Dizinin uçarı kaçarı yok Ağır total.

Aramızda Kalsında çılgın atmış. Ab'de başarılı gitmiş. Tebrikler ama dizinin totali yok bee. ABC1'de çok iyi değil.

Şeref Meselesi ümitleri arttırıyor malesef.

Bu Tarz benim çok iyi ama hafta başındaki başarısı yok.

Recep ortlama gitmiş. Sağ Salimde aynı.

Star Total'e bakmaz, Hüsne'min AB'si müthiş olmuş. Polat'ı geçmiş. Seninkini de tebrik ederim ayrıca...

Totalsizde çok başarılı olarak akıllarda kalmıyor.
Teşekkürler.
Ben bir incelik yapıyorsun, sen hala dalgalardasın. Merak etme, geçeriz sizinkini de.

23 Ekim Perşembe günü AB'de sizi geçmişiz hatta. Ki o zaman maç vardı, gelecek hafta da maç var. Zirve Hüsne'mindir @sokak sanati...

3ARAMIZDA KALSINSTAR TV23.10.201419:57:3621:55:03DIZILER5,5615,2936,36
4KOCAMIN AILESIFOX TV23.10.201420:00:4622:45:10DIZILER5,1213,8137,05

Hiç öyle niyetim yoktu ama kılıcı çektin demek.
O hafta başrol kaybı yaşamıştık hatırlarsan ve düşüşü herkesi sevindirmişti ama dizim sevincinii kursağınızda bıraktı ve eskisinden daha fazla izleniyor.
Ayrıca 1 hafta geçmişsini.

Önce 1 hafta, sonra birkaç hafta...
Neler olacağı hiç belli olmaz. Hem bölümler de gayet güzelleşiyor...