1978 doğumluymuş sen hesapla oradanhürrem teyzeyle yarışamaz yaş konusunda en fazla 30 falandır hadi bilemedim 32
Saat 10'dan sonra içmiyorum bi kereçok fazla ayran içiyorsun panpa
Sen yime karadayıya gittin destere ?çitlenbik kızlar
My dışında rakip yok. Boşluk sayılır. Oldu olacak diğer kanallar kapansın bir tek Merhamet yayınlansın.Kuzey geçen sene 7-8 görüyordu anlıklarda.
Ama ona bakarsan merhamette az özetli ve full my, pis, şefkat le karşılaştığı halde kuzeyi geçiyodu. Hele bi ara 8'den aşağı düşmüyoduMy dışında rakip yok. Boşluk sayılır. Oldu olacak diğer kanallar kapansın bir tek Merhamet yayınlansın.Kuzey geçen sene 7-8 görüyordu anlıklarda.
kuzay zaten başta güzel giriş yaptı ortalama 7 veya 8 reyting aldı...merhametin ortalaması belli bir ara 8 lere kadar tırmandıda ortalaması 5 ila 6 arasıdır kuzeyle karşılaştırma ona bakarsan fatmagül ortalama 15 reytingle gitti devamlı... onlar başka kulvarda)
Kabul etmek lazım Merhamet'in eski havası yok. Anlıklarda 4 bile göremiyor. Ab'de 5 alsa kanal sevinecek durumda.Ama ona bakarsan merhamette az özetli ve full my, pis, şefkat le karşılaştığı halde kuzeyi geçiyodu. Hele bi ara 8'den aşağı düşmüyodu
1978 doğumluymuş sen hesapla oradan
Evet eski havası yok ama kanal hiç tanıtımını yapmıyor. Bi gün öncesinden aşktan fırsat kalırsa 2 kez falan veriyolar.Kabul etmek lazım Merhamet'in eski havası yok. Anlıklarda 4 bile göremiyor. Ab'de 5 alsa kanal sevinecek durumda.
Merhamet 9 dk reklama iyi
Aynen geçen sene çok iyiydi sezon finali dışında.Evet eski havası yok ama kanal hiç tanıtımını yapmıyor. Bi gün öncesinden aşktan fırsat kalırsa 2 kez falan veriyolar.ama geçen sene kanal d ye büyük katkı sağlamıştı. Bi ara hep ab 1. Si idi.
Aynen, malum senaryo mucizeler yaratsada seçilen denekler sağolsun; gözünün yaşına bakmıyor. Anca küçüm gelinin gözyaşlarına baksınlarAynen geçen sene çok iyiydi sezon finali dışında.Ne olduysa yeni sezonda diğer Kanal D dizileriyle birlikte o da düşüşe geçti!
Çok iyi duygu sömürüsü yeteneğiyle kanuniyi iki ettirmeden tahttan indirtir.şimdi bu cemile nin küçük osman ı mihrünnisa nın mı oğlu olacak vışşhhh@yakup09
babası ile birlikte ölüp gidecekAynen, malum senaryo mucizeler yaratsada seçilen denekler sağolsun; gözünün yaşına bakmıyor. Anca küçüm gelinin gözyaşlarına baksınlar
Çok iyi duygu sömürüsü yeteneğiyle kanuniyi iki ettirmeden tahttan indirtir.
Şimdiden taktım desem yalan olmazbabası ile birlikte ölüp gidecekartık sen de izlemeden sülüman düşmanı olursun
@mrt-06 bir destekçi daha bulduŞimdiden taktım desem yalan olmazki osman diye başlayarak uçuk reytinglere yelken açardım ama tutuyorum kendimi. Osmanı öldürdüğü bölüm başlarım söylemeye zaten
Her zaman söylediklerini tekrarladı. Çok değişik bişey söylemedi ama bu gece twitter'da kapışma hataretli olur))Peki sen nasıl buldun açıklamalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?