20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

biü reklama rağmen zirveye göz kırpmış maç başlayınca hayat duracak ölüm kalım maçı GALATASARAYIMIZ manuyu arenaya gömecek

Obgzk bu 15in nerdeyse 9 dk si reklamdi, bu 15'de de dusuk cikar sonra yukselir...

yav öbgzk harbi harbi korkak
özetliydi sözde 10 dk özet vermiş yuhh be bak perşembe de maç var vadi özetsiz olmayacak öbgzk gibi tırsmaz

Evet, o nedenle blok reklama geçecek, ÖBGZ'de o yolu tecih edebilirdi ama para daha önemli olmuş sanırım onlar için.

biü de reklamdı geçmiş

Gs maçı önceside Star çok iyi gidiyor

Total grubunda lider 6,7
ratingle ATV'deki Benim
İçin Üzülme! Öyle Bir Geçer
Zaman ki 4,7 ratingle
takipte!

özet,n kısa olması değil süresi önemli 45 dakikalı özete 20 dakika reklam mı olur

BİÜ fazlaca duygu yüklü, bence bu bölümde zirveyi alması lazım, müziklere fazlaca yüklenmişler, yalnız dizinin geleceğinden şüpheliyim, kalsik Mahsun işi gibi...

Dizilerin jeneriklerinde benim bir nokta dikkatımı çekti.. Artık Nail Yurtsever ve Cem Tuncer "ENC" olarak jenerikte adları geçiyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki de de öyle mi?

Ben bi kere bile izlemedim ama Ben EFsaeyim her yayınlanişinda hep izleniliyor.Sanki o filme antipati besliyorum içten içe

Bahçeye insan mı gömulur yahu😱 Evin altında yatır var efsaneleri gibi bişey olur.korkudan oturulmaz o evde.

Dizilerin jeneriklerinde benim bir nokta dikkatımı çekti.. Artık Nail Yurtsever ve Cem Tuncer "ENC" olarak jenerikte adları geçiyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki de de öyle mi?

En son öyle değildi.

BİÜ'nün müziklerini o müzisyenler mi yapıyormuş ?