20 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bakalım bugün kim zirvede yer alacak..

galip dervişin iki bölümünüde izledim ikincisi çok iyidi reytinglerde iyi gibi bence türkler çıldırmış olmalı zirvede olur sonrasını bilemem :)

galip zirvee sevindim :) total 4.61 ve 3.87 almış çok iyi ab 5.95 ve 5.3 alarak beni şaşırttı çok iyi , türkler çıldırmış olmalı filmini zirvede bekliyodum sbt de 6 gördüğünden dolayı ama oda total 4.21 ab 3.32 alarak iyi gitmiş , 20 dakika total 2.96 ab 3.38 almış ilk 3 te abde

Galip Derviş zirvede dünki bölümü ile haketti özellikle Nurgül Yeşilçay çok güzel oynamıştı :D

Galip Derviş iki grupta da zirvede. Çok iyi gitmiş bravo. :) Ama keşke sezon finali yapsa kışın A/B`de 7-8 reting alıyordu. Yazın harcanmasın.

20 Dakika iyi gitmiş. Finaliyle biraz daha yükselir.

KVP Filistin çok kötü gitmiş.

Tahminlerim yattı. :D FF Action ve Salih Kuşu`nu baya abartmışım.

Galip zirve yapmiş hemde en beğendiğim bölümle Nirgül GreenTea ile :F:F Perşembelerin "GALİP"i belli artık:X

Galip Derviş her 2 gruptada zirvede yer almış.Dünki bölümleri güzeldi 2'inci bölüm gayet iyiydi .
TÇO olmalı iyi gitmiş 2gruptada.
20 Dakika 2 guptada artmış ab'de 3'üncü olmuş .Final bölümünde dahada yükselecektir.
KVF totalde orta gitmiş ab'de vasat oranlar almış.
Salih Kuşu totalde orta ab'de kötü gitmiş.
İspanya maçı ab'de fena gitmemiş totalde orta karar gitmiş.

kahireli palas batmıs.totalde 1.27 ile 35. abde 0.8 ile 50. :(

Galip Derviş iki grupta da zirvede yer alarak gayet başarılı sonuçlar elde etti. Diziye tebrikler.

Türkler Çıldırmış Olmalı iki grupta da gayet iyi oranlar alarak üst sıralarda yer aldı.

20 Dakika karşısında tam anlamıyla bir rakip olmadığı halde düşük oranlar elde etti.

Salih Kuşu iki grupta da düşüş yaşadı. Bu boş günlerde dizinin yükselebilmesi şart, yeni sezonda sıkıntı yaratabilir.

Kurtlar Vadisi Filistin totalde iyi oranlar aldı.

Kurtlar Vadisi Filistin bu sezon 3. toplamda 6-7 kez yayınlanmıştır yazın bile bu oranları alması müthiş. :D

Galip Derviş iki grupta da zirvede yer almış tebrikler. :)

Galip Derviş çok iyi gitmiş.

20 Dakika AB grubunda yükselmeyi başarmış.

Salih Kuşu beklediğimden düşük gitmiş , Total grubunda 6. sırada yer alarak iyi gitmeyi başarmış.

Kurtlar Vadisi Filmi onca tekrara rağmen iyi gitmiş.

Adını Feriha Koydum o saatte çok iyi başlangıç yapmış.