20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Tnsde totalde pek etkilenmemiş ama abde 2 reyting düşmüş kvp ama haftaya yükselir

Dalga mı geçiyon sen 8 miş maç varken özetin 5 i geçmesi çok umut verici haftaya tns de 12 geçilir çok rahat

çok ciddiyim bu oranlar konusunda vadi bir kaç hafta sonra total 8 ab grubu 6 ya düşecek sende göreceksin .. ama ne desem boş inanmayacaksın sakalımız yokki sözümüz dinlensin
))

bizde kirli sakal var o da işe yaramaz
)

Tnsde totalde pek etkilenmemiş ama abde 2 reyting düşmüş kvp ama haftaya yükselir

totalde geçen hafta 14 reyting almıştı 3 reyting kaybetmiş ab grubunda 5 reyting kaybetmiş geçen haftayla bu haftaki oranlara bir daha bak istersen
)

Destere hayal dünyan çok geniş

- - - Ekleme - - -

Geçen haftaya göre totalde 3 ab de 3.5 düşmüşüz maçtan yine etkilendik

Destere hayal dünyan çok geniş

- - - Ekleme - - -

Geçen haftaya göre totalde 3 ab de 3.5 düşmüşüz maçtan yine etkilendik

nasıl üçbuçuk takas geçen hafta aldığınız oran ab grubunda 14 tü sbt de bu hafta 9 reyting almışsınız rakamlara bir daha bak
)

evet hayal dünyam geniş yakında bir senaryo yazmayı düşünüyorum başrolde beren saat i oynatacağım hemde perşembe günleri olacak bu dizi
)

tns neden ab gurubunu yayınlıyor ab gurubu %17 lik bir gurup asıl önemli olan abc1 gurubu.

tahmin ettilgi üzere maç sbt de olduğu gibi ucmamıs. turkiyede maçlar bu sbt de olduğu kadar ızlenmıyor .

ayrıca hakkını verelelım agb de kurtlara koplo yapılıyordu. destere benim attığım iddiayi klasik koplo savar tezlerle savustursa da. Türkiye de bir toplumu sekılendırme operasyonu yapıldı.

kurtlar ilk başladığında show tv dönemine kadar onlarda bu komplonun içindeydi ergonokoncuların cizgisinde dizi yaptılar. hatta kıbrıs referandumunda Akp hükümetinin aleyhine hayır kullanılması için dizide merhum denktası oynattı. o zaman kurtlar haketmediği 20 reytınglere çıktı. sonra kurtlar hükümet politikası çizgisine hatta arap baharı cizgisine gelince kurtların reytingi hafif hafif düsürdü ve en son agb de 7 reytıngi gördü.

şimdi anlaşıldı ki kurtların reytingi agbden sonra1 yıl gectı11 lerde maçı cıarırsan 12-13 reyting demek. bu koployu açıklar sanırım

Son düzenleme:
14 tü ab 10.5 olmuş sbt de

vadinin izleyici yaş profilinde takas ve birkaç arkadaşı daha çıkar geriye kalan izleyici 10 - 15 yaş arası izleyici kitlesi var bu kitle dediğin komplolardan anlamaz ...

dediklerinin hiçbir tutar tarafı yok bence beyazsoy gündem suriye olunca vadi suriyeye daldı
gündem terorist olunca vadi teroristlere daldı gündem amerika olunca vadi amerikalıları poşete geçirdi vadi reytinglerinin yüksekliği vadinin gazete manşetlerinden yola çıkarak senaryo oluşturması ..

normalde amerikalı askerlerin kafasına poşet geçiremiyoruz gerçek hayatta.. vadi tepki olarak hayalide olsa öyle bir şeyler yaptı içimiz rahatladı bizde tatmin olduk gazımızı aldı yani....

ama artık vadinin konu olarak vereceği çok şeyde yok insanlar belli bir yaşa gelince vadiyi bırakıyor izlemeyi genç nesilden oluşan 7-8 arası bir reyting kitlesi var

emre

[TABLE="class: cms_table, width: 1027"]
[TR]
[TD="align: right"]8[/TD]
[TD]BENI AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20.09.2012[/TD]
[TD]17:13:21[/TD]
[TD]18:21:40[/TD]
[TD]2,57[/TD]
[TD]18,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]9[/TD]
[TD]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]20.09.2012[/TD]
[TD]19:30:04[/TD]
[TD]20:42:26[/TD]
[TD]2,56[/TD]
[TD]8,69[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

emre isyan edicek gelince

Haftaya tns de 13 ü buluruz ab de 10 u geçer

Destere sen söylediklerine kendin inanıyon mu vadiyi 7 den 70 tüm erkekler izler şakamısın sen ya hazımsızlığın bu kadarı

Destere sen söylediklerine kendin inanıyon mu vadiyi 7 den 70 tüm erkekler izler şakamısın sen ya hazımsızlığın bu kadarı

ben kendim inanıyorum tabiki kendimden biliyorum 13 -15 yaşlarında bende vadi izliyordum
) artık izlemiyorum..

evet ya herkes kvpyi kimi taniyosam herkes kvp izliyo kvp çocuk dizisi değil çocuk dizisi olanlar kendini belli eder

Kesin özet 2.olacak veda ilk 10 da olur

evet ya herkes kvpyi kimi taniyosam herkes kvp izliyo kvp çocuk dizisi değil çocuk dizisi olanlar kendini belli eder

eskiden izlerken benimde hoşuma gidiyordu nefret ettiğim insanları polat temizliyordu gün geldi aklım başıma geldiki bunları biz sadece filmlerde dizilerde yapıyoruz aslolan gerçek hayat gerçek hayatta düşmanlara bişey yapamadığımız sürece dizilerle düşman yenmek tatmin etmiyor artık beni ..

zamanında CS oyununuda çok severdim artık oynamıyorum
)

Kurtlar Vadisi Pusu Çocuk Dizisi Değil.Benim Tüm Tanıdıklarım Dedem Hariç Herkes Vadici.Hem Çocuklar Yok Kgt ydi Yok Esaddı nereden bilsin kesinlikle çocuk dizisi değil.Hatta Logosunda 7+ Şiddet ve Korku Çıkıyor