Ab total aynı olur
dediğin ilk haftaydı ve sbt deydi.. tns de eşit çıkmaz...
- - - Ekleme - - -
yarın büyük gün AFKEY günü
(adını ferika koydum emir yolcu) diziside son günlerini yaşıyor emre yarın dila hanım günü
Ab total aynı olur
yarın büyük gün AFKEY günü
ondan mı zirvededediğin ilk haftaydı ve sbt deydi.. tns de eşit çıkmaz...
- - - Ekleme - - -
(adını ferika koydum emir yolcu) diziside son günlerini yaşıyor emre yarın dila hanım günü)
ondan mı zirvedeDila Hanımda iyi gider 2.olur
3,5 reyting düstü sadece bu hafta 6 yı görür ha görmesede Dila Hanımda 3-4 lerde sürünürilk hafta 10 reyting aldı ikinci hafta 5 reyting gidişat sıfıra doğru)
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.53 , 2) SHOW: 2.31 , 3)
STAR: 2.08
3,5 reyting düstü sadece bu hafta 6 yı görür ha görmesede Dila Hanımda 3-4 lerde sürünür
görürüzstar yükselişine devam ediyor sabah doğru zirvede yer alır)
- - - Ekleme - - -
dila hanım tekrarlarıyla izleyici çekti kendisine ve yarın tns reytinglerini göreceğiz ..
destere yine yanlış ata oynuyon( bu arada kreyle kardeşmi oldunuz ne star dizilerini övüp duruyon da))))) ) iki gün önce babalara sardın şidide dila hanıma. dila hanımda kötü bir proje dizinin devam edebileceğini sanmıyorum hatice şendil yanlış tercih olmuş
Gecen hafta 700 mesaja dayanmıştı konu
vadi bu hafta tosladı ya ondan bu hafta msj sayısı azgünün sorusu: huzur bulvarındaki başı açık kadınlar neden hep kötü???
kötülük manevi açıdan kalpten bilimsel açıdan beyinden gelmiyormuydu??
saçlarını kapatınca melaike olmuş kadınlar... açınca kötü kokanalara dönmüşler bunun mantığını anlayan varsa bir zahmet anlatsın....
- - - Ekleme - - -
bu hafta daha 400 lerde.. daha yarınıda var bu işin 700 yaparız allahın izniyle)
fox beni ilgilendirmiyoToslamış haline bak befox hayatında bu kadar reytingi bi arada gördü mü
hep iyi proje izliyorum demedimki zaten insan psikolojisiyle alakalı ruh sağlığıma iyi geliyor .... bu tarz dizileri seviyorum aşk meşk işleri güzel gidiyor... dila hanımda hanımın çiftliğindeki kabakla ramazan var sırf onların hatrı için bile izlenir hemde sıkmıyor dizi)
neyse izlediğin iki dizide pek paralk değil ( sultan -kötü yol- dial hanım - babalar) yakında bunlar yaından kalkarsa snei kurtlar izlerken görmeyelim de)))
krem değilde hani haremi izlicektinkrem i saymadın pazar günleride krem izliyorum ..)
kurtlara sıra gelmesi için benim ben olmamam lazım)
krem değilde hani haremi izlicektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?