20 Ekim 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Camdaki Kız | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    11
Yusuf Çim tam tutturdu derken nazar değdi sanırım.
Yine de sezon sonunu görecek gibi.
Tutturmuştu ne güzel ama kanal yüzüne düşüyor şimdi. Fragmanlar geç geliyor, doğru düzgün tanıtım yapılmıyor. Biraz özenilse oranlarını yükseltir hatta Total'i geri alır.

Reactions: cookies and kerem
Tutturmuştu ne güzel ama kanal yüzüne düşüyor şimdi. Fragmanlar geç geliyor, doğru düzgün tanıtım yapılmıyor. Biraz özenilse oranlarını yükseltir hatta Total'i geri alır.
Aslında perşembe en iddiasız günlerden biri şu an. Ben biraz daha iyi bekliyordum oranları. BZÇ gibi olmasa da en azından 6-7 reyting alır diyordum, biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Sonuçta kadroda Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal gibi isimler var. Senaryo bekleneni veremedi sanırım.

İddialı bir iş kolaylıkla zirveyi alabilir perşembe akşamı, Aldatmak'ta da o potansiyel vardı ama dediğim gibi kanal eline yüzüne bulaştırdı. Senaryo izleyicinin ilgisini çekebilecek tarzda devam ediyor ilk bölümden beri, tabi bir tık daha iyi olabilirdi.

Reactions: kerem
Camdaki Kız'a tebrikler güzel yükselmiş.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi güzel gitmiş bir yaz dizisine göre güzel mücadele ediyor.

Aldatmak gümlemiş
bakalım haftaya yeni rakibine karşı nasıl bir durum sergileyecek

Mahkum güzel yükselmiş özellikle AB'de ama artık çok geç.

Duy Beni sürünmeye devam ediyor kanal bitirmemek için niye ısrarcı hazır elinde tutmuş bir dizisi de varken

Balkan Ninnisi için değişen birşey olmamış yerinde saymaya devam etmiş en kısa sürede bitse iyi olur boşa masraf.

Reactions: cookies
Haftaya hangi dizi başlıyor

Dizi özet ve tekrarları ile gündüz kuşağının reytingleri eklendi. @Hazem @Ahmed @offensive @ozmoturk @Gizmen @Billy Kane @BARON男爵 ve ilgilenenler.