20 Ekim 2015 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki gün içinde z. nation a başlarım aklıma getirdin yine kertenkeleyi
izombie yi izlemeemn iyi olmuş ben ilk bölüme bakmıştım berbattı

Yok unutmadım da Episodes kablolu kanalda reytinglerine bakmak zor oluyor uğraşamıyorım.

Episodes çok güzel dizi gerçekten. Her sezonu eğlenceli izlemeyen çok şey kaybeder.

@destere @Çiğdem- siz diyonuz ki 0,5 alırsa 10 sezon devam eder
Çiğdem the 100 alıyor diyor biterse öldürürüm sizi
05. reytingi aşarsa 10 yıl sürer 0.2 ile 0.5 arası reyting alıyorsa 5 yıl sürer , 0.0 reyting alıyorsa 3 yıl sürer
) CW deki diziler çok şanslı sıfır çeken dizinin üç yılı garanti
)

Yok unutmadım da o kablolu kanalda reytinglerine bakmak zor oluyor uğraşamıyorım.

Episodes çok güzel dizi gerçekten. Her sezonu eğlenceli izlemeyen çok şey kaybeder.
mom la episodes da birlikteyiz, outlander a da başlarsan tam olacak işte
)

iki gün içinde z. nation a başlarım aklıma getirdin yine kertenkeleyi
izombie yi izlemeemn iyi olmuş ben ilk bölüme bakmıştım berbattı
@destere prsondakı adam bu bölümde yine the flashta oynadı 1.4 aldık

ayrıca ocakta yeni bir cw dizisinde oynayacak the flash ve arrowdakı karakterler yeni bir süperkahraman dizisinde toplanıcaklar o adam o dizide oynayacak artık

zaten the flash ın 1.5 reytingi var diye düşünmüşlerdir o kadroyu üçe bölüp üç dizi çıkarabilirler her bir dizide 0.5 reyting alsa 5 yıllık üç dizileri hazır
adamlar işi biliyor

Seni ve @Çiğdem-'i kıramıyorum bu konuda. Bu zamana kadar hangi diziyi önerseniz başladım.

Bakmaya çalışıcam ona.

zaten the flash ın 1.5 reytingi var diye düşünmüşlerdir o kadroyu üçe bölüp üç dizi çıkarabilirler her bir dizide 0.5 reyting alsa 5 yıllık üç dizileri hazır
adamlar işi biliyor
hahah arow flash ve 1 ortak dizi daha 1 diziden 3 tane yaptılar flashtakı adam üç dizidede oynar artık arrowdakı adamla birlikte 3 dizide bağlantılı olucak

Seni ve @Çiğdem-'i kıramıyorum bu konuda. Bu zamana kadar hangi diziyi önerseniz başladım.

Bakmaya çalışıcam ona.
pişman olmazsın ( ama şimdiden söyleyeyim ortalık sakinken izle birazda geç saatte izle
nolur nolmaz

hahah arow flash ve 1 ortak dizi daha 1 diziden 3 tane yaptılar flashtakı adam üç dizidede oynar artık arrowdakı adamla birlikte 3 dizide bağlantılı olucak
CW kanalı yöneticileri siz sadık izleyicilerine ne kadar teşekür etseler az bence, çöpü altına çeviriyorlar sizin sayenizde
) adamlar çöp ten kazanıyor çöp diyip geçmemek lazım
?

adamlar işi biliyor
Kahkaha attım.
Şimdi düşününce aslında kanal The Flash'ı haftada 2 gün yeni bölüm yayınlasa mesela, 2 gün de tekrar verse ortalamada Fox'u geçer herhalde.
Bu kanalın yönetimi bende olmalıydı.

pişman olmazsın ( ama şimdiden söyleyeyim ortalık sakinken izle birazda geç saatte izle
nolur nolmaz
Niye ki? Çok mu şey sahneler var.

yok ya yani gece geç saatte ekran daha netleşiyor birde ortalık sakinken dizinin verdiği mistik ve büyülü havaya kendini kaptırman daha kolay olur o yüzden diyorum
)

ayoll izleme şnun önerdiği pis dizileri ben 1 yıldır önerdiği hiçbir diziye bamıyorum kafadan ele bence

ayoll izleme şnun önerdiği pis dizileri ben 1 yıldır önerdiği hiçbir diziye bamıyorum kafadan ele bence
milleti kandıramazsın @mrt-06 de şahittir ortak izlediğimiz en az 6 veya 7 dizi var bunlardan yarısında sen beni kandırıp yanına çekmişsen diğer yarısındada ben seni kandırıp kendi dizilerime çekmişimdir yani öyle hiç bunun önerdiğini izlemiyorum falan deme
) @xemrexxx ye sor? black sails de max ve eleanor a az övgüler dizmedik seninle birlikte
)

onlar kim lo

evet çok ortak dizimiz var ama otür dizilerden sadece blac sail var ayy zaten sende onu ürekli kafama kakıp duruyorsun vane olmasa çoktan bırakırdım vlla

evet çok ortak dizimiz var ama otür dizilerden sadece blac sail var ayy zaten sende onu ürekli kafama kakıp duruyorsun vane olmasa çoktan bırakırdım vlla
yakında birlikte outlander ve the affair ede başlarız muhteşem olur

zaten espri olsun diye söyledim black sails @xemrexxx nin parlak dizisi regl dan daha aile dizisi .. hem benim önerdiklerim çok da kaliteli mesela bir vikings neden izlemiyorsun en ufak açık sahnesi yok ? mesela GOT dizisi ilk sezon khalesi bir kaç kere güneşlenmek için şezlonga uzandı vayyy ne kadar açık dediler? dedikodu yüzünden kız 4 sezondur çuvalın içinde geziyor insanlar art niyetli ?

ayyy tamam birşey demiyorum önerdiğin dizilere @mrt-06 ne öneriyorsa @destere izle

Flash bir hava yakaladı gidiyor, bu bölümü izlemedim ama geçen bölüm ciddi bir fan grubu kazanacağı belliydi, iyi bir hikayeye girdiler.

Agent of Shield'in az aldığını düşünüyorum.