iki gün içinde z. nation a başlarım aklıma getirdin yine kertenkeleyi@GunesinOglu süpernatural cw kanalının en iyi dizisi şuan 11.sezonu izliyoruz bana göre en iyi amerikan dizisi
@destere izlemeyi düşünüyordum ama içimden gelmedi hiç bakmadım yanı tam zombi diziside değil komediyle karısık galiba hiç izlemek içimden gelmedi![]()
Yok unutmadım da Episodes kablolu kanalda reytinglerine bakmak zor oluyor uğraşamıyorım.birde episodes var onu unuttun sanırım![]()
yalnız prison break deki vatandaşlar sizin pilli çocuk dizisinde oynuyorlardı onlarla da bir buçuk reytingi aşamamışsa bundan sonra görüp göreceğiniz en yüksek rakam 1.4 dür)
05. reytingi aşarsa 10 yıl sürer 0.2 ile 0.5 arası reyting alıyorsa 5 yıl sürer , 0.0 reyting alıyorsa 3 yıl sürer
mom la episodes da birlikteyiz, outlander a da başlarsan tam olacak işteYok unutmadım da o kablolu kanalda reytinglerine bakmak zor oluyor uğraşamıyorım.
Episodes çok güzel dizi gerçekten. Her sezonu eğlenceli izlemeyen çok şey kaybeder.![]()
@destere prsondakı adam bu bölümde yine the flashta oynadı 1.4 aldıkiki gün içinde z. nation a başlarım aklıma getirdin yine kertenkeleyiizombie yi izlemeemn iyi olmuş ben ilk bölüme bakmıştım berbattı
![]()
zaten the flash ın 1.5 reytingi var diye düşünmüşlerdir o kadroyu üçe bölüp üç dizi çıkarabilirler her bir dizide 0.5 reyting alsa 5 yıllık üç dizileri hazır@destere prsondakı adam bu bölümde yine the flashta oynadı 1.4 aldık
ayrıca ocakta yeni bir cw dizisinde oynayacak the flash ve arrowdakı karakterler yeni bir süperkahraman dizisinde toplanıcaklar o adam o dizide oynayacak artık![]()
Seni ve @Çiğdem-'i kıramıyorum bu konuda. Bu zamana kadar hangi diziyi önerseniz başladım.05. reytingi aşarsa 10 yıl sürer 0.2 ile 0.5 arası reyting alıyorsa 5 yıl sürer , 0.0 reyting alıyorsa 3 yıl sürer) CW deki diziler çok şanslı sıfır çeken dizinin üç yılı garanti
)
mom la episodes da birlikteyiz, outlander a da başlarsan tam olacak işte)
hahah arow flash ve 1 ortak dizi daha 1 diziden 3 tane yaptılar flashtakı adam üç dizidede oynar artık arrowdakı adamla birlikte 3 dizide bağlantılı olucakzaten the flash ın 1.5 reytingi var diye düşünmüşlerdir o kadroyu üçe bölüp üç dizi çıkarabilirler her bir dizide 0.5 reyting alsa 5 yıllık üç dizileri hazıradamlar işi biliyor
![]()
pişman olmazsın ( ama şimdiden söyleyeyim ortalık sakinken izle birazda geç saatte izleSeni ve @Çiğdem-'i kıramıyorum bu konuda. Bu zamana kadar hangi diziyi önerseniz başladım.
Bakmaya çalışıcam ona.![]()
CW kanalı yöneticileri siz sadık izleyicilerine ne kadar teşekür etseler az bence, çöpü altına çeviriyorlar sizin sayenizdehahah arow flash ve 1 ortak dizi daha 1 diziden 3 tane yaptılar flashtakı adam üç dizidede oynar artık arrowdakı adamla birlikte 3 dizide bağlantılı olucak![]()
Kahkaha attım.zaten the flash ın 1.5 reytingi var diye düşünmüşlerdir o kadroyu üçe bölüp üç dizi çıkarabilirler her bir dizide 0.5 reyting alsa 5 yıllık üç dizileri hazıradamlar işi biliyor
![]()
Niye ki? Çok mu şey sahneler var.pişman olmazsın ( ama şimdiden söyleyeyim ortalık sakinken izle birazda geç saatte izlenolur nolmaz
![]()
yok ya yani gece geç saatte ekran daha netleşiyor birde ortalık sakinken dizinin verdiği mistik ve büyülü havaya kendini kaptırman daha kolay olur o yüzden diyorumKahkaha attım.Şimdi düşününce aslında kanal The Flash' haftada 2 gün yeni bölüm yayınlasa mesela, 2 gün de tekrar verse ortalamada Fox'u geçer herhalde.
Bu kanalın yönetimi bende olmalıydı.
Niye ki? Çok şey sahneler var.![]()
Kahkaha attım.Şimdi düşününce aslında kanal The Flash' haftada 2 gün yeni bölüm yayınlasa mesela, 2 gün de tekrar verse ortalamada Fox'u geçer herhalde.
Bu kanalın yönetimi bende olmalıydı.
Niye ki? Çok mu şey sahneler var.![]()
ayoll izleme şnun önerdiği pis dizileri ben 1 yıldır önerdiği hiçbir diziye bamıyorum kafadan ele bencepişman olmazsın ( ama şimdiden söyleyeyim ortalık sakinken izle birazda geç saatte izlenolur nolmaz
CW kanalı yöneticileri siz sadık izleyicilerine ne kadar teşekür etseler az bence, çöpü altına çeviriyorlar sizin sayenizde) adamlar çöp ten kazanıyor çöp diyip geçmemek lazım
?
Bölümleri harcamamak adına rutin bir ara.The Voice, The Flash ve NCIS iyi gitmiş.
Bu arada The Muppets ve Fresh Off the Boat neden yayınlanmamış? Klasik aralar mı, yoksa başka bir neden mi var?![]()
milleti kandıramazsın @mrt-06 de şahittir ortak izlediğimiz en az 6 veya 7 dizi var bunlardan yarısında sen beni kandırıp yanına çekmişsen diğer yarısındada ben seni kandırıp kendi dizilerime çekmişimdir yani öyle hiç bunun önerdiğini izlemiyorum falan demeayoll izleme şnun önerdiği pis dizileri ben 1 yıldır önerdiği hiçbir diziye bamıyorum kafadan ele bence![]()
onlar kim lomilleti kandıramazsın @mrt-06 de şahittir ortak izlediğimiz en az 6 veya 7 dizi var bunlardan yarısında sen beni kandırıp yanına çekmişsen diğer yarısındada ben seni kandırıp kendi dizilerime çekmişimdir yani öyle hiç bunun önerdiğini izlemiyorum falan deme) @xemrexxx ye sor? black sails de max ve eleanor a az övgüler dizmedik seninle birlikte
)
black sailsin lezosfer hanımefendileri olur max ve eleanoronlar kim lo![]()
evet çok ortak dizimiz var ama otür dizilerden sadece blac sail var ayy zaten sende onu ürekli kafama kakıp duruyorsun vane olmasa çoktan bırakırdım vllamilleti kandıramazsın @mrt-06 de şahittir ortak izlediğimiz en az 6 veya 7 dizi var bunlardan yarısında sen beni kandırıp yanına çekmişsen diğer yarısındada ben seni kandırıp kendi dizilerime çekmişimdir yani öyle hiç bunun önerdiğini izlemiyorum falan deme) @xemrexxx ye sor? black sails de max ve eleanor a az övgüler dizmedik seninle birlikte
)
yakında birlikte outlander ve the affair ede başlarız muhteşem olurevet çok ortak dizimiz var ama otür dizilerden sadece blac sail var ayy zaten sende onu ürekli kafama kakıp duruyorsun vane olmasa çoktan bırakırdım vlla![]()
ayyy tamam birşey demiyorum önerdiğin dizilere @mrt-06 ne öneriyorsa @destere izleyakında birlikte outlander ve the affair ede başlarız muhteşem olur
zaten espri olsun diye söyledim black sails @xemrexxx nin parlak dizisi regl dan daha aile dizisi .. hem benim önerdiklerim çok da kaliteli mesela bir vikings neden izlemiyorsun en ufak açık sahnesi yok ? mesela GOT dizisi ilk sezon khalesi bir kaç kere güneşlenmek için şezlonga uzandı vayyy ne kadar açık dediler? dedikodu yüzünden kız 4 sezondur çuvalın içinde geziyor insanlar art niyetli ?![]()