20 Dakika'yı Ortadoğu'da Büyük Bir Heycanla Bekliyor

tubanın partner kalitesi düşüyorsürekli bülent inal-murat yıldırım-cansel elçin şimdi de ilker aksum isterse oscarlık oynasın tuba işi mucizelere bağlı yani zirve şansı
adam sırf gördüğü yanlışı düzeltmek için üye olmuş siz onu da tarfalı yaptınız

beren hakkındaki olumsuz eleştirilerin hariç diğerleri dörtdörtlük
))

beren hakkındaki olumsuz eleştirilerin hariç diğerleri dörtdörtlük
))

Hepsini okuyabildinmi....Songül Ödenin çok boş vakti vardı bir ara...dizileri yayından kalkıyordu....Araplar davet edince oda nasıl olsa burda işim yok gideyim bari diyordu herhalde....

Hepsini okuyabildinmi....Songül Ödenin çok boş vakti vardı bir ara...dizileri yayından kalkıyordu....Araplar davet edince oda nasıl olsa burda işim yok gideyim bari diyordu herhalde....

hepsini okudum vallahi ama sen sanırım tubayla ilgili olanı okudun
)

Hem diğerlerinin başarısına inanmayın diyorsun sadece songüle inanın..innaları aptalık suçluyorsun...songülü övüp diğerlerini yok sayıyorsun...bu nasıl kafadır arkadaşım...sana niye inanalım..sen kimsin...ayrıca Tubanın arap ülkelerine gitttiğinde çekilmiş bir sürü video ve resimleri var...facede bir sürü fanı var..araplar yada başka ülkelerden ben bunalrı görüyorum..Songülede seviliyordur ..bir lafımız yok ama sen iyice bozmusun kafayı..)))) bu şekilde komik oluyorsun...

Ayrıca Asi dizisinin başarısını nasıl atladın madem tez konun bu..)))))