20 Dakika'yı Ortadoğu'da Büyük Bir Heycanla Bekliyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
http://www.***/wp-content/uploads//2012/12/20-dakika3-300x200.jpg

20 Dakika ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan Tuba Büyüküstün bir ilke imza attı.Tuba Büyüküstün uğruna daha başlamayan 20 Dakika dizisinin arap fanlar tarafından açılan siteye ilk üç günde 40 binden fazla arap ve iranlı fanatik akın etti.Ihlamurlar Altında ve Asi dizileri ile ortadoğuda fenomen haline gelen güzel oyuncunun arap fanları yeni dizi 20 Dakika'yıda büyük bir merakla beklediklerini dile getiriyorlar

Tuba Büyüküstün'ün zaten Ortadoğu'da büyük bir kitlesi var, yani ilgi görmesi çok normâl. :)

tüm türkiye 20 dakika bekliyor orta dogu avrupa asya japonya herkez bu diziyi bekliyoruz :D biraz abartmıs olabilirim

Son 7 gün başlasın artık :)
Bugün veya yarın yeni tanıtım çıkacakmış onuda merakla bekliyorum :)

amma tanıtım verdiler nerdeyse 1. bölümü verdiler

- - - Ekleme - - -

amma tanıtım verdiler nerdeyse 1. bölümü verdiler

20 KASIM'A atıf mı var Kasım ayını geçtik bilmem farkındamısın :D

nasıl yani 20 kasım bi daha gelmeyecek mi yani doğru mayalar kıyameti koparacak bi daha 20 kasım olmayacak :)))))))

fragmanın başında 20 kasım diyor öğrenci aliye ne biçim tubacısın yahuu daha fragmanı ızlememıssın :))))))

youtubedeki arapça fragmanlarda pek işi yok hem yorumlarda hem izlenme sayısınds :) ama araplar güzel kız gördü mü atlar tabi

youtubedeki arapça fragmanlarda pek işi yok hem yorumlarda hem izlenme sayısınds :) ama araplar güzel kız gördü mü atlar tabi

sonunda sende doğru yola geldin. berene çirkin diyeceğim aklımın ucundan geçmezdi. :)))))))

araplar tubadan çok songül odeni severler. songül odende güzel oluyor sanırım :)))))