20 Dakika'nın Müzikleri Çok Farklı Olacak

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Star Tv'nin merakla beklenen dizisi 20 Dakika'nın müziklerini yapan müzisyen Toygar Işıklı Twitter hesabından 20 Dakika dizisinin müziklerinin çok farklı olacağını belirtti

İşde O twitler

<small class="time"> </small> Toygar Işıklı ‏<s>@</s>toygarisikli

20 dakika dizisi müziklerime pek alışamayabilirsiniz hazırlıklı olun.birçok müzikte (mesela jenerik) Ne ayaksın Toygar diyebilirsiniz :)))

Evet 20 dakika dizisi müziklerine alışmanız zor olabilir.benim Ezel'den sonraki en değişik projem oldu.sizi bilemem ama ben çok mutluyum:))

Ve ayrıca 20 dakika dizisi müziklerimde çok küçük bir iki yer hariç hiç yaylı enstrumanlar olmayacak.

Bu dizi hem konusu hem oyuncu kadrosu hem görüntüleri hemde müzikleri ile çok farklı ve ekrandaki nadir kaliteli işlerden bir tanesi olacak heycanla bekliyorum :)

kalitesini dizi başlayınca görücez :)mkonusunu zaten biliyoruz öyle işlenmemiş çok nadir bir iş değil
umarım toygarın müziklerine çakma jenerik görüntüleri eklemez ay yapım ezel ya da kuzeydeki gibi
tek beklenti dizideki oyuncularıun kalitesi :)

Toygar Isikli çok basarili bir müzisyen. Ay Yapim için yapmis oldugu tüm dizilerin müziklerini çok begeniyordum :)

Hangi konuya grip, hangi konuya yorum yazacagima ne zamandir sen karar veriyosun?

Ben senin adına bir karar vermedim ki çelişmişsin kendinle hem gereksiz diyorsun hemde ilgini çekmiş ki girmiş yorumda atmışsın ben bunu dile getirdim :)
Ayrıca neyin gereksiz neyin gerekli olduğunu bende senden öğrenecek değilim :)

bu dizi ay yapımın 25 bölümlük son dizisine benzemesin de tek konu üzerinden gizem üstüne gizem ekleyerek izleyiciyi sıkmasa bari :)

ben açtım ya la bakan yok ghatta açılmasınd asorun olmasın diye konu dışlına aÇYIM :d

hanı nerde açtın ??

- - - Ekleme - - -

Sizin eliniz yok mu siz açın berenci olan sizsiniz
Öyle bir mecburiyetim yok benim :) başlığı görüyorsunuz haberin ne ile ilgili olduğunu anlarsınız girmezsiniz olur biter

kovuyorsun yani??

iyi bundan sonra senin konularda yazmıyorum ?

Ben senin adına bir karar vermedim ki çelişmişsin kendinle hem gereksiz diyorsun hemde ilgini çekmiş ki girmiş yorumda atmışsın ben bunu dile getirdim :)
Ayrıca neyin gereksiz neyin gerekli olduğunu bende senden öğrenecek değilim :)

Gereksiz olan benim fikrim, ben bunu sana empoze ettirmedim. Ama sen yorum yazmazsin o zaman diyerek kendi dusunceni bana dayatmaya calisiyosun.. Gereksiz diyorum halaa evet, konuya girdim baktim merakimdan degil, senin korkulu ruyan olan obgzk'yi yine bi laf vurmussundur dusuncesiyle girdim.

yav yok müzikleri güzel olsa ne olacak merk ediyorum intikam kalıcı olucak ama bu dizi ne yaparsa yapsın ışık görmüyorum kendi fikrimce :)