20 Dakika'dan İlk Kareler

bu senin ikinci nıkın değil dı mi :))))

beni başkalarıyla karıştırdın benden bir ikincisi yok dünyada :))

safi orjinalim :))

ama nestroyers arkadaşımız benim gibi düşünüyorsada mutlu olurum takdir ederim kendisini forumun değişmez elemanı olmasını isterim :))

13959.jpg

13960.jpg

13961.jpg

Bu Fırat komiser dizinin sonunda Tuba'yı İlker'in elinden alır. :d Lordly demişti dersiniz. :D

Yeni karaler de oldukça iddiali.. Aralik ayina az kaldi..

Neresi iddalı bir tek ben mi göremiyorum o iddiayı yahu. Herkes tutacağından emin. :S Bir türlü ısınamadım bu diziye. Hala 4-5 reytinglik bir dizi gözümde...

Hepsi çok guzelde,şu kıyafetleride guzel seçseler yaa!
Türk dizisi olduğu nerdn belli !

Neresi iddalı bir tek ben mi göremiyorum o iddiayı yahu. Herkes tutacağından emin. :S Bir türlü ısınamadım bu diziye. Hala 4-5 reytinglik bir dizi gözümde...

Ön yargı ile bakarsa hiçbir şey göremezsin :)
Kesin olan birşey var oda bu dizinin tutacağı :)

tubanın perugu ne öyle ya :)))) ay yapım bu kadar mı düştü daha sahici bir saç bulamadılar mı yahu

dream tuba röp yapmış onunda ekle :))) malum tuba diziye başlarken foto çekimi ve röpü eksik olmaz :))) ama bunları yapkerken eskiden bekardı. şimdi işe yararmı bilemiyeceğim :))))

dream tuba röp yapmış onunda ekle :))) malum tuba diziye başlarken foto çekimi ve röpü eksik olmaz :))) ama bunları yapkerken eskiden bekardı. şimdi işe yararmı bilemiyeceğim :))))

Eklerim de yeni başlayacağı bir dizi öncesi röportaj vermesinden daha doğal ne olabilir ki bundada art niyet arıyorsun ya söylecek bir söz bulamıyorum sana artık

Eklerim de yeni başlayacağı bir dizi öncesi röportaj vermesinden daha doğal ne olabilir ki bundada art niyet arıyorsun ya söylecek bir söz bulamıyorum sana artık

sadece diziyle ilgili yapsa anlaşılır ama özel hayatıyla röp yapıyor hiç samimi değil