20 Dakika'da "Ufak" Bir Hata!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha önce izlemeden mi yorum yaptın yani
)))))))))))))))))

ama iyi izleyememişsin destre
) ablasına yastık atacak ama normalde çocuk ablasından hızlı yastıgı alıyor ama atmıyor çocuk sper yaptıktan sonra abla yastık alması ve fırlatması hatırlıyor ama çocuk çoktan atmak yerine sper yapıyor

Hata falan yok desterenin dediği gibi çocuk yastık atacakken ablası atıyor çocuktan koruyor kendini hataya bak hem hata olsa nolur olmasa nolur ufacık çocuklar oynuyor ya
)

beyazsoyun aklı fikri İntikamda hata bulmak. Diziyi o kadar çok seviyor ki, yanlışlıkla bile onun adını yazıyor.

beyazsoyun aklı fikri İntikamda hata bulmak. Diziyi o kadar çok seviyor ki, yanlışlıkla bile onun adını yazıyor.

beynim benim öyle çalışır beynmde kötü diziler bir yerde durur dururken karışmışlar işte
))))

- - - Ekleme - - -

Hata falan yok desterenin dediği gibi çocuk yastık atacakken ablası atıyor çocuktan koruyor kendini hataya bak hem hata olsa nolur olmasa nolur ufacık çocuklar oynuyor ya
)

çocukların hatsı yok bunu çeken yönetmenin bu duruma uyanamaması asıl hata adam nasıl olsa kimse anlamaz diye es geçmiş
))) çocukların bu kadar oyun çıkarması bile muthiş. ilk bölümde ufaklı kötü oynuyordu oda kapmış oyunculugu yeni osman olacak ama dizisi kötü maalesef
))

forumun hafızasında da olmayan hataları bulanalr vardır unutulmasıın

emre boşuna ugraşma senin hata diye buldukların kanıt koyamadıgın şeylerden değil bu . tarafsız izleyen herkes bunun hata oldugunu anlar . ama çocuklar yaptıgı için pek önemsemiyorlar bende pek önemsemedim ufak hata dedim olay bu kadar basit

bnm kanuıtlarım var aksini ispatlayamadığın şeylere yok diyemezsin :