20 Dakika'da "Ufak" Bir Hata!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çocuklara laf yok o çocuğu bulsam zaten yanaklarını koparacam. Nasıl bir tatlılık abidesidir. :D:D

bu da hata değil ki hiç mi dizi izlemiyorsunuz öbgz< yi hatırlayın ali kaptan bağırınca küçük osman nasıl saklanıyordu korkudan burada da çock ablası sesini yükseltince korkmuş kendini korumatya almış :)
@beyazsoy intikam hata konusu açrsan bana ya da forumdash a danış önce :)
Beyazsoy'un hatası kelimeyi bulamaması :X Senkronize olamamişlar..Cocuk önce alıyor yastiği yada abla geç atiyor yastiği :X Onu dicekte diyememiş :F:F

Beyazsoy'un hatası kelimeyi bulamaması :X Senkronize olamamişlar..Cocuk önce alıyor yastiği yada abla geç atiyor yastiği :X Onu dicekte diyememiş :F:F

bilemem ortada gen hata yok :d

- - - Ekleme - - -

Çocuklara laf yok o çocuğu bulsam zaten yanaklarını koparacam. Nasıl bir tatlılık abidesidir. :D:D

dah önce söledim ya la yakacık balkanlar kolejinde okuyor gidin görün sıkın yanakalrını :d

bilemem ortada gen hata yok :d

- - - Ekleme - - -

dah önce söledim ya la yakacık balkanlar kolejinde okuyor gidin görün sıkın yanakalrını :d
Bencede hata sayılmaz sonucta senaryoyu etkilemiyor :X

O cocugun az biraz benzeri benim yegen :X Gözler yeşil kilosuda aynı saclar daha kıvırcık o kadar :X

bu normalde büyükler yapsa hata olur ama küçükler yapınca eğlenceli oluyor işte bunuda devlet meselesi yapanlar oluyor işte :))))

bu normalde büyükler yapsa hata olur ama küçükler yapınca eğlenceli oluyor işte bunuda devlet meselesi yapanlar oluyor işte :))))
Ama hacı sende imajını sarsıyon :F:F Reyting sayfasında deseydin ya :F:F Konu ne acıyon :X:X Güzel hata bunlar...Bende bi hata daha acıcam nete bi düşssün caps filan alacam :X

Beyazsoy "Küçük bi hata buldum ama konu açsam millet çullanır" dediğin hata mı bu?

Beyazsoy "Küçük bi hata buldum ama konu açsam millet çullanır" dediğin hata mı bu?

görmedin mi herkes ciddiye alıp hata değil korusunu kurdular :))))) bundan solayı açmak istemmiyorum hiç bir konu herkese ayrı cevap yetiştir

- - - Ekleme - - -

çulanır kastımla hata değil bu mu hata diye çulanmayı kasttettim :))) gülüp izlenip geçilecek bir durum ama işte olay devlet meselesi oldu

bu ufaklıga loto moto falan bişey oynatmak şart oldu artık :)))))))

zeki ve öngorusu yüksekmis ufaklıgın zaten tatlılıgından belli zeki olduğu :)))))

şimdi izledim videoyu

hata yok

çocuk o patırtıda gürültüde ablasına yastık atmak için kanepeye çıkıyor

abla çocuğun yastık atacağını tahmin edince kendisi önce davranıp yastık atıyor

çocukta ablasına atacağı yastığı siper yapıyor

burda hata aramak öküzden süt çıkarmaktan daha zor :))