20 Dakika ve İntikam Başlamadan Fenomen Oldu

O yorumum Total icin cünkü benim icin önemli olan Total dir nede olsa Reklam veren degilim. Nedense icimde Intikam AB de cok basarili olacakmis gibi bir his var ama tabiki Vadi iki grubtada zirvede kalirsa sevinirim. :)

Yine o a/b reklamcı ben reklamcı değilim klişelerine girmeyelim. Çünkü vadi a/b'de 10 reyting aldığında a/b'de düşük alıyoruz diye yakınıyorsunuz, muhteşem yüzyıl'ın a/b'siyle kıyaslıyorsunuz her hafta. Kısaca a/b boş kısmını geçelim. :)

Yine o a/b reklamcı ben reklamcı değilim klişelerine girmeyelim. Çünkü vadi a/b'de 10 reyting aldığında a/b'de düşük alıyoruz diye yakınıyorsunuz, muhteşem yüzyıl'ın a/b'siyle kıyaslıyorsunuz her hafta. Kısaca a/b boş kısmını geçelim. :)

Ben hicbir zaman KVP nin AB si düsük diye yakinmadim, istersen bakabilirsin her zaman demistirim benim icin önemli olan Total dir cünkü hangisinin daha fazla izlendigini o belirler, tabiki izledigim dizinin AB de de zirvede olmasini isterim.

Vadiseverler bile Berenden korkmaya başlamış. :D İntikam Ab'de Vadi'yi geçer demeye başlamışlar vay be. :D

yok öyle bişey vadi ezecek aga ne korkması beren değil feriştahının feriştahı gelse vadi ezecek

- - - Ekleme - - -

vadi her türlü ezer ab avuntularını geçin arkadaşlar total işinize mi gelmiyo yoksa :d

20 Dakika doğrusunu yaptı salıya giderek intikamda yol yakınken cumaya alınsın çok yüksek oranlar alır..