20 Dakika ve İntikam Başlamadan Fenomen Oldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
beren-saat_ca26c3be-64a3-4249-9429-d17c08022f9f_4_1CFD99AB-0186-4026-81B7-46FD9C063ADE.jpg

Bu yıl ekranlarda tam anlamıyla bir dizi kıyamı yaşanıyor.Büyük bütçeler ve büyük umutlarla hazırlanan diziler teker teker yayından kalıdırılıyor.Milliyet Cadde ekinde yazan Cadde'deki Hayalet ardı ardına biten diziler ve yeni başlayacak diziler için bir yazı kaleme aldı.Yazısında bu sene tutup tutmayacak dediği tüm diziler hakkında doğru tahminde bulunduğunu belirten köşe yazarı dizileri tutmayan oyunculara ardı ardına şans verip bolca paralar harcanmanmasınıda bir anlam veremediğini belirtti.Bu oyuncuların yanı sıra çok yakında yeni dizileri ile ekranlara gelecek olan Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'ün reyting garantili isimler olduğunu ve dizileri başlamadan bile en çok izlenen diziler arasına gireceğinden emin olduğunu belirterek.Beren ve Tuba'yla garantidesin yorumunu yaptı

Tuba gönülçelen'i bile tutturduktan sonra 20 Dakika %90 tutar :)
Aynı şekilde İntikam'da tutar.Ama ne kadar reyting alırlar orasını tahmin edemiyorum

2 Dizide Gün Birincisi Olacaktır
Günleri Aynı Olmaz ise Tabi :D

20 Dakika'nın 20 Aralık Perşembe günü başlayacağı kesinleşdi
İntikam'da 3 Ocak Perşembe başlayacakmış.Perşembe ölüm gurubu gibi oldu :D
iyi olan kazansın 20 Dakika kazansın :D

intikam vadi 20 dakika aynı gün olursa 20 dakika her 2 gupta da en yi 3.olur
star dezavantajı ve ilker aksum un başrol dezavantajı var
ab de vadi çok kötü etkilenir 10-11 alıyorsa 8 e düşmesi muhtemel diğer 2 dizi de orjinaline bağlı kalırsa

kanal d hırs yapıp persembeyı tekrar almak derdine dusup intikamı ateşe atacak :)))) iki kadın debısir kazanan polat olur :)))

kanal d hırs yapıp persembeyı tekrar almak derdine dusup intikamı ateşe atacak :)))) iki kadın debısir kazanan polat olur :)))

Bu konuda sana katılıyorum bu durumdan vadi karlı çıkacak
20 Dakika salı yada cuma olmalıydı zaten gs bu turda elenirdi salıda boşa çıkmış olurdu

Tuba gönülçelen'i bile tutturduktan sonra 20 Dakika %90 tutar :)
Aynı şekilde İntikam'da tutar.Ama ne kadar reyting alırlar orasını tahmin edemiyorum

Genelde gençler bereni beğenir ve bereni izlemek ister,
Ama o gençlerin anne ve babaları yanı yetişkinler ise tubayı beğenirler,nedendir bilinmez ama bu anneler teyzeler halalar vs. hep tubayı seçmişlerdir, tuba onlara daha ağrbaşlı oturaklı ve sakin gelmiştır,beren ise onların gözunde şımarık,havalı,ve kısadır,mesela annem sırf tubanın boyu daha uzun diye tubayı beğenir. yani diyeceğm şu, tubanın yetişkin izleyicisi daha çok, bu nednle reytingleri güzel olacaktır.

Bu konuda sana katılıyorum bu durumdan vadi karlı çıkacak
20 Dakika salı yada cuma olmalıydı zaten gs bu turda elenirdi salıda boşa çıkmış olurdu

cuma kaymak gibi gün. madem dıla tuttu. tutuysa persembe de tutardi.
:))))))

ben 20dakikanın perşembeye alınmasında ay yapımın hirsida olduğunu düşünüyorum . perşembeyi geri almak istiyorlar.

hırs kötü bişeydur. ay yapım ve kanal d bu hırsa çarşambayı geri almak için de yapıp kuzey güneyi cuma alacakken çarşambaya aldılar. boylarının olcusunu aldılar. perşembe de de farklı yemek olmayacak gibi ikisine de :)))))

Her iki dizi de kanalini memnun edecek sonuçlar alacaktir bence.

frgmanlarda 20 dakika intikam kadar dikkat çekebilir ama dizi başlayınca intikamın yarısı kadar reyting alsa başarıdır tuba için :))

Ikiside Persembe yayinlanirsa Total de KVP garanti birinci olur... Intikam 20 Dakika dan basarili olur ve AB de zirveyi alabilir... Intikam ise ilk 5 e girerse ne mutlu :)

Vadiseverler bile Berenden korkmaya başlamış. :D İntikam Ab'de Vadi'yi geçer demeye başlamışlar vay be. :D

Vadiseverler bile Berenden korkmaya başlamış. :D İntikam Ab'de Vadi'yi geçer demeye başlamışlar vay be. :D

Bunun korkma ile bir alakasi yok ben kendi düsüncelerimi yaziyorum. Herkesin bildigi gibi KVP nin AB si Total e göre zayif ve karsisina AB grubuna hitap edecek iki dizi geliyor, bunlarin gelmesi ile Vadi düsüs yasayabilir ve bence son haftalardaki gibi AB de 11.5 degilde 9.5 Reytinglere kadar gerileyebilir.

A/b'lik diziler diye Vadi'yi geçmelerine o kadar inanıyorsun yani(?)

Az önce yazdığın yorumda Tuba ile Beren birbirini yer Vadi sıyrılır yazmışsın?

A/b'lik diziler diye Vadi'yi geçmelerine o kadar inanıyorsun yani(?)

Az önce yazdığın yorumda Tuba ile Beren birbirini yer Vadi sıyrılır yazmışsın?

O yorumum Total icin cünkü benim icin önemli olan Total dir nede olsa Reklam veren degilim. Nedense icimde Intikam AB de cok basarili olacakmis gibi bir his var ama tabiki Vadi iki grubtada zirvede kalirsa sevinirim. :)