20 Dakika Tanıtım Fragmanı | Ay Yapım | Star Tv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.Fragmana Bayıldım

Rahat Gününde 1.Olacak Tuba Çok Yakışmış Diziye

2.fragman basarili olmus

İnanmıyorum yeni fragman harika olmuş. Kadro iyi olmasa da izlenebilitesi var dizinin.

Kesinlikle cuma olmalı. Diğer günler yazık olur buna.

sonu vadiye benzemiş
beğenmedim pek niye derseniz amerikan vari olmuş zirve şansı hala zor

İlginç bir tanıtım olmuş bakalım gereken ilgiyi görecek mi

cuma günü o kadar kolay değil söylim

3.Tanıtım Fragmanı konuya eklendi

Moderatörün son düzenlenenleri:
"<a href="http://tvarsivi.com/player.php?y=17&z=2012-12-01 16:45:00" target="_blank">20 Dakika" 4. Fragman (25. saniyeden itibaren)

Son düzenleme:
Dizi çok güzel de İlker Aksum yerine keşke başka biri olsaydı
4. tanıtım yine çok güzel olmuş

ilker aksum üzerine gitmeyi planlamışlar ama ne kadar uğraşsalar da bu adam reyting getirmez

Dördüncü tanıtıma bayıldım.Tuba mükemmel görünüyor İlkerlede gözüm alıştığındanmıdır bilemiyorum yakıştırmaya başladım biran önce başlasın

- - - Ekleme - - -

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu dizinni hangi gün yayınlanacağı daha belli değil mi perşembe diyorlar intikamla birlikte

Süper 4.Fragman Her Gün Birinci Olur Bu Dizi

sen benim evleneceğim kadınsın _ben sana fazla gelirim

ne kadan da romantik ne kandan da yaratıcı
)))))))))) ayrıca bunu birterkegin söylemesi pek tarihte gözlenmemmiş. sen benim evleneceğim adamsın der kadın çünkü kadın plamcı ve programcısdır evin yöneticisidir. erkekse anı yaşar seni seviyorum der senin için ölümüm sen benim sevdiğim kadınsın der falan filan .. çok açık bu replikler yanlış hangi psikoloja sorarsanız sorun

bu arada tuba yine her zamnki oyunculugunu yapıyor gönülçelende nasılsa burda da aynı naiflikte aglıyor. birtürlü grliştirememiş kendini

not: her durumda eleştirilecek bişey bulunur
)))

perşembe koysa nolcak bizim özetle kapışır en fazla

tabi canım sen öyle diyosan hiçbi gün 1.olamaz o kesinleşti

- - - Ekleme - - -

beyazsoy haklı

Perşembe berenle kapışacak vadiniz
o yüzden bu dizinin her haberine gelip tutmaz yorumlarını yapmayı bırak bence rakibiniz 20 Dakika değil İntikam olacak

Kanal maç olan günlere koymak istemiyormuş o yüzden yüksek ihtimal cuma olacak
fenerin maçları oluyor ama fb elenir zaten bu turda büyük ihrtimal

cuma dila hanım oynuyo star bu diziyle oynucağını sanmam şu anda sonucta en çok izlenen ikinci dizisi..salı boş gibi o gündemi maç var

fenerin maçları oluyor ama fb elenir zaten bu turda büyük ihrtimal

cuma dila hanım oynuyo star bu diziyle oynucağını sanmam şu anda sonucta en çok izlenen ikinci dizisi..salı boş gibi o gündemi maç var

Fenerbahçe mi elenecek gurup lideri olarak guruptan çıktı çeyrek finale kadar gider Fenerbahçe yani daha Fenerin yolu var salı günleri gsnin maçları oluyor o elenirse o zaman salı günüde boşa çıkar.Dila Hanım bir tek geçen hafta ikinciliğe kadar yükseldi oda rakibi olmamasından dolayı bu hafta yine eski oranlarına döndü o yüzden Dila Hanım'a yol görünür 20 Dakika başladığı zaman salı gününe dilayı alırlar