20 Dakika Tanıtım Fragmanı | Ay Yapım | Star Tv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk tanıtım için oldukça başarılı bence beni rahatsız eden tek şey müzik Toygar Işıklı'dan daha başarılı müzikler bekliyorum.İlker Aksum'un tercih edilmesini şimdi daha iyi anladım Tuba dizide 18 yaşında evlenmiş İlker dizide Tuba'dan yaşça büyük birini canlandıracak herhalde bir diğer rahatsız olduğum konuda o kız Tubanın kardeşi gibi duruyor :D ayrıca filmde kadının tek bir tane çocuğu vardı sanırım filmle çok farklı bir iş bizleri bekliyor nede olsa işin başında Kerem Deren gibi ters köşeleri seven bir senarist var.Seslendirmeyide Bülent Emin Yarar yapmış kadro iyi sloganıda sevdim herşeyini kaybetmesi 20 Dakika zamanı unutturan dizi :)
Tuba'yı gerçekten çok özlemiştim tam zamanında dönüyor

Tuba Büyüküstün'ün verdiği aradan sonra bu diziyle bomba gibi bir dönüş yapacağını düşünüyorum.
Dizi hem konusu hem de TUBA BÜYÜKÜSTÜN faktörü itibariyle Kerem Deren'in müthiş senaryosuyla da alıp başını gidecektir.
Rakipleri kadrolarına kadro reklamlarına reklam katsın.
Çünkü Tuba Büyüküstün gerçekten bomba gibi geliyor! :)

Fragman güzel. Zaten asıl olay fragmanın sonunda.

Kibrit ve Kelebek figürü çok hoş olmuş. Slogan da iyi. Amaaa hala bu diziden umutlu değilim nedense. İlk bölümü izleyip net kararımı o zaman belirtirim. :D

Ayrıca partner hala belli değil ya da saçma bir partner buldular ve fazla tepki çekmemek için açıklamıyorlar. :D:D

- - - Ekleme - - -

@Dream Asıl müzik fragmanın sonunda. Baştaki müzik sadece fragman için geçiştirmek için bence...

Reklam diyen herkese katılıyorum resmen yahu bu :F İster orkid olsun ister pınar ister ipana ister pantene ne o öyle yahu :F:F İlker AQksum harbiden başrol ise peh :(

Bu fragmanın geçiştirmek için yapıldığı apaçık ortada. Partneri açıkladıktan sonra daha normal bir fragman yayınlarlar herhalde. :D Öyle umuyoruz. :D

Bazı arkadaşlar ürün reklamına benzetmiş olsasa sosyal medya çok beğenmiş tanıtımı :)
Ayrıca dizi filmden çok farklı olacakmış.Tuba'nın oynadığı karakter geçmişinde kötülükler sırlar olan bir karakter olacakmış.Tuba için çok iyi bir deneyim olacak

Dizinin yönetmeni Serdar Işık daha önce hep reklam filmleri çekmiş bu ilk dizisi belki bazılarına bu yüzden ürün reklamı gibi gelmiş olabilir ama ben beğendim tanıtımı ilk tanıtım için oldukça başarılı ve ilgi uyandırıcı bence

Dizinin yönetmeni Serdar Işık daha önce hep reklam filmleri çekmiş bu ilk dizisi belki bazılarına bu yüzden ürün reklamı gibi gelmiş olabilir ama ben beğendim tanıtımı ilk tanıtım için oldukça başarılı ve ilgi uyandırıcı bence

tamamen duygusal bakış açısı kreysin stara olan duygusal bağı sende tubaya karşı oluşmuş yani haklısın :))