20 Dakika Tanıtım Fragmanı | Ay Yapım | Star Tv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum`un paylaşacağı, Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırladığı dizisi 20 Dakika Yakında Star`da

Fragman İlk Kez FavoriForumum`da!

2. Fragman

RevaN / ÖzeL HabeR

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi fragmanı değil de normal ürün reklamı gibi olmuş.

Reklamın teması güzel aslında ama uygulanış iyi değil.

Daha farkli bir tanitim bekliyordum sahsen, yolu açik olsun. Izleyecegim ilk bölümü

bu ne be büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm reklamı gibi olmuş
çok kötü olmuş gerçekten

@Mahoni Eklendi Teşekkürler

bundan pek bısıy anlamadım acıkcası ama karadayıdan fazla ızlenecegı kesın ay yapım vadının ekıbı cekıcek merakla beklıoz

Büyüdüm, büyüdüm Pınarla büyüdüm

Açıkçası daha farklı bir fragman beklerdim ama "her şeyi kaybetmesi 20 dakika" sözü heycanlandırmaya yetiyor.

aga bu pek aksiyon dizisine benzemiyo pınar reklamı gibi olmuş

- - - Ekleme - - -

aga bu pek aksiyon dizisine benzemiyo pınar reklamı gibi olmuş

fragamnda sadece tuba var nasıl dizinini ne olacağını çıkardınız bi anlatın bi

fragamnda sadece tuba var nasıl dizinini ne olacağını çıkardınız bi anlatın bi

dur hacı bak sımdı 20 dakıka ıcınde mılyonları ekranlara kılıtlıcek ızleyenlere yok artık daha neler dedırtcek ızledıkten sonrada oha süper olmus dedırtcek bır olay var ozetıde ıkıncı olucak gıbı gozukuyor
bu sısırılmıs halı mahonı ozel

bu ne ya fragman bişey vadetmiyor fazla amerikan vari olmuş. diziyi türkleştirmemişler sanki..
,
fragmandan sadece iki çocuk annesi anlaşılıyor bir erkek bir kız. okadar. tubanın başına 20 dakika bir olay geliyor ve hapisaneye düşüyor herşeyini kaybediyor

Dream görmedi daha galiba fragmanı

tugba hapıse dusuren ellerı kesecegız .! konu super aga ekıp çok iyi ay yapım superın otesının otesı gıbı

takas pınar reklamına benzetmiş

bence orkid reklamı gibi
))

sonuçta tanıtımdan bişey anlamadık ama çok güzel dizi olacak ilker aksumla tuba yeterli dizi için
)

büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm
güzel reklam

dizinin konusu: iki çocuk annesi mutlu evliliği olan tuba yanlış zaman ve mekanda bulunmaktan dolayı işlemediği bir şuçtan dolayı içerir girer. bütün deliler alehinedir (karadayıyı anlatıgım sanılmasın
)) ) hapishaneye düşer ve mahkeme tubayı suçlu bulur. kocası tubanın içerden çıkmayacagını anlayınca onu hapisten kaçırma planları kurar ve kaçırır . artık hep polislerden kaçacaklardır kaçak hayatı yaşaycakalrdır kocasıyla. işte slogan devreye girer kaçmak kolaydır ama özgürce yaşamak imkansızdır... muhtemelen barış falay tuba ve ilekerin peşinde olan polis memurunu canlandıracak..

tugba hapıse dusuren ellerı kesecegız .! konu super aga ekıp çok iyi ay yapım superın otesının otesı gıbı

Fatmagül ve Ask-i Memnu için öyle demiyordun, Star Tv'de yayinlanan 20 Dakika dizisi için süper diyorsun, ilginç