20 Dakika Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin her ne kadar iddiali ve basarili oldugunu düsünsem, Intikam'i geçecegini düsünmüyorum.. Ama Intikam gelene kadar tabii çok basaril sonuçlar elde edebilir

intikamı hiçbir dizinin geçebileceğini zaten aklı başında hiçkimse düşünmüyordur sadece öyle bir hayale kapılıyordur arkadaşlar

vadi çifte eziş yapacak yani

vadi 17
özet 8
20 dakika 6
intikam 5

olur

Ay Yapım'ın adı elbette dizinin sürekli zirvede gitmesine yetmiyor ama dikkat ettiysen Ay Yapım dizileri iyi giriş yapar senaryo kötüyse sonradan çöker son ve al yazmalım gibi

en cok rakip mi

- - - Ekleme - - -

sıralama şöyle olur:
intikam birinci
intikam özet ikinci

20 dakika üçüncü
vadi dördüncü olur

destere nasil unutursun 20 dakikanin ozeti 4. Olur

- - - Ekleme - - -

Totelde 5 ab'de 6 ile baslar. Kayip sehir'i gecemez

inşaallah hayırlısı olur kvp intikam 20 dakıka kıyamet kopacak az kaldı.

- - - Ekleme - - -

acaba dıyorum intikam perşembe harıcı bırgunde olabılır mı

Yazık oldu diziye ay yapıma
Ölü doğdu resmen...İntikam ile KVp arasında reklam arası bakan bakan bakmayan internetten benim gibi sonra izler...

Diziye tek olumlu bakabildiğim taraf Kayp Şehrin fişinin çekilmesine yardımcı olacaktir...

ay yapımı çok hafife alıyorsunuz unutmayın bereni beren yapan ay yapımdır

intikamın bu kadar tutacagını nerden biliyorsunuz yahuu. ilginç perşembe yayınlanırsa işi çok zor .. kanal d onu perşembe ateşine atacağını sanmıyorum korkudan cuma gününne koyacaktır.

intikamın bu kadar tutacagını nerden biliyorsunuz yahuu. ilginç perşembe yayınlanırsa işi çok zor .. kanal d onu perşembe ateşine atacağını sanmıyorum korkudan cuma gününne koyacaktır.
Perşembede Tuba'nın harcı değil...

ay yapımı çok hafife alıyorsunuz unutmayın bereni beren yapan ay yapımdır

ay yapımı hafife almıyoruzda berenin klasını biliyoruz o açıdan ay yapımla alakası yok berenin ay yapımın berensiz dizilerinide gördük battılar resmen

- - - Ekleme - - -

intikamın tutacağına eminiz fark atacak tutması şöyle kalsın silip sipürecek tozunu atacak rakiplerin

cahilliğime ver berenin ay yapımsız tutmuş bir dizisini söyler misiniz

tomris giritlioğluyla hatırla sevgili ve aşka sürgün berenın tutan işi

aşka sürgün ne allah aşkına ay yapımı dizileri karşısında .

Perşembe iyi olmaz bu dizi için... En azından izleyecek bir şey olur perşembe.

İntikam'ı fazla büyütmeyin gözünüzde diyorum.Tuba'nın Beren gibi fazla şakşakçısı yok ama yavaş atın çifteside pek olurmuş
20 Dakika kalitesi ve aksiyonu ile İntikam'ı geçecektir

20 Dakika 2 Haftada 1 Yayınlanmayacak İzleyici Kaybeder Yanlış Seçim Tanıtımlar Boşa Dizi Şimdik den Rafa Kalksın Derim Ben

bakın burda defalarca yazdım herkes bır beren tutturmuş gıdıyor ve ay yapımın dizisi 20 dakıkayı çok hafıfe alıyorlar inanın ben perşembe günü kvp harıcınde hıcbırsey seyretmem.ama ay yapım öyle sıradan bır yapım şirketi deıl ben yaptığı dizileri begenmesemde gerçeklerı değiştirmez başarılı bır şirket ayrıcada ezelın senarıstlerı yazıyor diziyi.ben bır kvp izleyenı olarak intikamla 20 dakıka nın perşembe gunu olmasını cok ısterım ıkısıde hemen hemen aynı kategorıdekı izleyeci kitlesine hıtap edıyor .bırbırlerının reytıngını çalarlar kvp yu etkılemezler.eğer bu haber doğruysa perşembelerı kıyamet kopar altta kalanın canı cıksın gibi bir durum ortaya çıkar.ne dıyelım hayırlısı olsun kartlar ocak ayında tekrar karılacak.