20 Dakika Ne Zaman Başlıyor?

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
65933.jpg

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi 20 Dakika sezonun en iddalı dizilerinden birisi olarak gösteriliyor.Tanıtımları büyük ilgi gören dizinin yayın tarihi netleşti. 20 Dakika 20 Aralık Perşembe akşamı başlıyor. Perşembe akşamları yayınlanan Ağır Roman Yeni Dünya'nın erken final yapıyor. Bir türlü beklenen reytingi sağlamayan dizide Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak rol alıyordu.

Önemli Ekleme: https://fav10.net/f498/20-dakika-dizisinin-gunu-degisti-173448/

Moderatörün son düzenlenenleri:
hep milletin beklediği dizileri aynı güne koymuslar ne güzel ama hangisini izliceni şaşırsınlar :9

- - - Ekleme - - -

hep milletin beklediği dizileri aynı güne koymuslar ne güzel ama hangisini izliceni şaşırsınlar :9

O zaman şimdiden elveda 20 Dakikaya, geçmiş olsun. Ne Kvp ne de İntikam karşısında fazla dayanamaz. :X

Bu dizi Perşembe en fazla 3. olur. Başka da bir şey yapamaz. Salı olsaydı ya

20 Dakika'nın günü belli olmuş onu vurgulamayıp kocasını karıştırmışsın başlığa. :):)

Perşembe bence çok yanlış bir seçim. Perşembe zaten Fenerbahçe'nin maçları da var niye böyle bir şey yaptılar ki?

İntikam'ı fazla büyütmeyin gözünüzde diyorum.Tuba'nın Beren gibi fazla şakşakçısı yok ama yavaş atın çifteside pek olurmuş :) 20 Dakika kalitesi ve aksiyonu ile İntikam'ı geçecektir :)

Perşembe mi?? Naptın sen Star. Hiç mi boş gün bulamamışlar. Salı olsaydı bari. :(
Bence İntikam da Perşembe olur ve kıyamet kopar işte.

20 Dakika'nın günü belli olmuş onu vurgulamayıp kocasını karıştırmışsın başlığa. :):)

Perşembe bence çok yanlış bir seçim. Perşembe zaten Fenerbahçe'nin maçları da var niye böyle bir şey yaptılar ki?

Facebook'ta başlık öyleydi değiştirmeyeyim dedim bende :D
Star Tv'yi anlamak lazım perşembeleri boşdu.En güvendiği diziside 20 Dakika benide tek düşündüren Fenerbahçe'nin maçları diziyi kötü etkilemez inş

İntikam'ı fazla büyütmeyin gözünüzde diyorum.Tuba'nın Beren gibi fazla şakşakçısı yok ama yavaş atın çifteside pek olurmuş :) 20 Dakika kalitesi ve aksiyonu ile İntikam'ı geçecektir :)
ne berenin savunucusuyum ne tugbanın ikisinin dizileride izlemem..
ama beren tugbayı gecer gibi..kv zaten solemeye gerek yok

20 Dakikanın prşembe olacağı kesinmi...Ağır Roman bitiyor diye böyle bir açıklama yapılmış olmasın...

Tuba`nın pnünde beren gelene kadar Kayıp Şehir engeli var. Bakalım hele onu geçebilir mi?

Bence 20 Dakika ve İntikam'ın aynı günde olması Kurtlar Vadisine yarayacak.Erkek izleyiciler zaten Kv'den vazgçemez geriye kalan kesimde 20 Dakika ve İntikam arasında bölünür

yavaş beygirleri gördük gönül çelende çifteside kelebek tekmesi kadar oluyor :))