20 Dakika Mı? İntikam Mı? Daha İyi Başlangıç Yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Birbirlerine rakip olarak gösterilen iki ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in dizileri ilk bölümleri ile yayınlandı.Tuba Büyüküstün'lü 20 Dakika salı akşamı izleyenlerine merhaba derken Beren Saat'li İntikam dün akşam seyircisi ile buluştu.İki dizininde ilk bölümlerinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada iki oyuncunun dizileri karşılaştırılmaya başladı.İki guruba ayrılan sosyal medyada bir gurup 20 Dakika'nın daha iyi başladığını savunurken diğer gurup ise İntikam'ı tercih etti
İşte Sosyal Medyada Yer Alan O yorumlar

*20 Dakika onca hukuksal hataya rağmen daha iyi başladı bence İntikam çok durağan ve Revenge ile aynen gitti
*Tükürdüğümü yalıyorum İntikam'a çok güveniyordum ama 20 Dakika daha iyi başladı abi
*İntikam çok güzeldi bu seneki dizim belli oldu
*İntikam revenge ile aynı gitmesine rağmen güzeldi beğendim
*Aslına bakarsanız 20 Dakika'yı İntikam'a oranla daha çok beğendim.Sinema tadındaydı görüntüler,müzikler ve oyunculuklar
*İntikam Beren Saat için izlenir
*İntikam ilerleyen bölümlerde dahada güzel olacak ilk bölüme aldanmayın izleyin
*Bu seneki dizilerim belli 20 Dakika ve İntikam
*İntikam'ın müziklerini ve oyuncularını çok beğendim

İntikam Tabiki Rakibi Çok Zordu

bence bu yorumlar twitter bölümü konusu sosyal medyaya göre dizi tutsa leyla ile mecnun 20 reyting alırdı

bence bu yorumlar twitter bölümü konusu sosyal medyaya göre dizi tutsa leyla ile mecnun 20 reyting alırdı

Sosyal medyada iki dizide ses getirdi ve iki dizide ilk bölümden Ab'de zirveyi ele geçirdi
Yani sosyal medyayı küçümseme bu kadar

Benim yorumuma gelince kesinlikle 20 Dakika çok daha hızlı bir giriş yaptı.İntikam çok durağan ve sıkıcıydı
Ayrıca İntikam'ın rakibi zordu diyordunuz da İntikam sadece Vadi ile yarıştı ilk ikide olacağı kesindi
20 Dakika kemikleşmiş izleyici kitlesi olan ÖBGZK ve BİÜ dizileri ile yarıştı ve çok iyi başladı

ikisi de çok iyi basladi 20 Dakika Fragmanları çok güzel

sanırım öbgz yayınlanmıcak bu hafta ab de 12 reyting bekliyorum

intikam iyi baslamis izlemedim ama ab zirvede baslamis tebrikler

birde biü öbgz ciddi rakipler vardi 20 dakikanin ilk bölümle zirveyi aldi ab totalde iyi basladi ikinci hafta iki gruptada zirvede olur

20 Dakika Kısa Olacak O Yüzden Hızlı Girdiler
İntikam Diziye Göre Gidecek O Yüzden Ağırdan Almak Zorun da

biü ve öbgz yi topla anca vadi kadar ediuro reyting anlamında rakii ikisinin de elşitti

İnsanlar kafalarında coktan hangi dizileri izleyeceğine karar vermişlerdi zaten...Hürriyet gazetesinde Ceren Şehirlioğlu Beren ve Tuba hakkında bişeyler yazmiş sallayıp okudum yazıyı tarihi eski oldugu için...Neyse siz ordaki yorumlarima ve beğeni sayılarina bakın...

İyi kızların kötülüğe soyunması gibisi yok! - Hürriyet Keyif

Herkes baştan Beren'i izlemeye niyetlenmişler bile..Onlardan bir yorum;

Perşembe başka rakip yok ki o yüzden reyting oranları o kadar yüksek geliyor.Salı reytingler bölünüyor
Salı Totali geçtim AB'yi irdeleyelim AB'de OBGZ'nin öyle ahım şahım reytingi yok...AB BİÜ'yü sallamıyor bile..Neden 8'le başladı? Yada share olarak 20 shr alabildi?

Salı Totali geçtim AB'yi irdeleyelim AB'de OBGZ'nin öyle ahım şahım reytingi yok...AB BİÜ'yü sallamıyor bile..Neden 8'le başladı? Yada share olarak 20 shr alabildi?

Öbgzk her ne kadar küçümsenizde onuda izleyen bir kesim var aynı şekilde biü ve Tns'de olmayan Seksenler'de var yani reytingler bölünüyor salı perşembe gibi 2 dizi arasında geçmiyor o yüzden yüksek oranlar beklemek çok saçma ayrıca 20 Dakika ilk bölümü ile 8 gibi iyi bir oranla başladı bu sene onca iddalı dizi bu oranları göremeden yayından kaldırıldı

seksenler şişirme dizi ab de 11 aldığına kimse inanmaz

totlade salı 14.5 per. 15.5 ab salı 10 per.11 reytinglik diizler var salı 2 dizi o oranı almış perşembe 1 dizi

Tartışmasız 20 Dakika çok daha önde başladı.

Reytinglere bakıp İntikam'ı şişirip durmayalım.

Ben de Berenciyim ama kötüydü, gerçek bu.

iki dizi içişn de idddaalı yorumlar için erken çünkü ikisinde de esas başroller öne çoıkmadı 20dk de ilker aksum intikamda şahika öne çıktı
asıl kişilwer beren ile tuba nın rolü artınca gerçek reytingler ortay çıkacak

Tartışmasız 20 Dakika çok daha önde başladı.

Reytinglere bakıp İntikam'ı şişirip durmayalım.

Ben de Berenciyim ama kötüydü, gerçek bu.
Yok be hacı sende Berencisin ama senin serde Star'cılık var

Kesinlikle İntikam Bu Tartışılmaz Bile Yani Ab'de Zirveyi Kapmışş Hemen Hemde En Güçlü Bir Rakiple !!!