20 dakika Dizisinin Fragmanlarındaki İkinci Hata! Yine İlk Kez favoriforumum.net'de

dream görmüyormusun birinde polis ev girip tubayı tututyor diğerinde evden çıkarıyor bunlar devamlı şeyler.. video yapıpp sana mı göstersem dur video yapayım anlaşılmadı sanırım
)))

dream görmüyormusun birinde polis ev girip tubayı tututyor diğerinde evden çıkarıyor bunlar devamlı şeyler.. video yapıpp sana mı göstersem dur video yapayım anlaşılmadı sanırım
)))

Anlatamıyormuyum diye düşünücem ama anlayan anlamış senin tek amacın hata göstermek olduğu için ne desem boş son kez söylüyorum.İlk tanıtımdaki sahneler Tuba Büyüküstün ile dizi tanıtımı için çekilen sahnelerdi.Son tanıtım ise 1.bölümden yani bir devamlılık aramak çok saçma bir çok dizi bu yolu kullanır tanıtımlarında ilgi çekmek için farklı özel sahneler çekerler bölümde aynısı olmaz.

Ne alaka beyazsoy?

Ay Yapım her dizisinin fragmanı için oyuncularını kamera karşısına geçirir.

Fragmanı diziden kesip yayınlamaz, fragmanı kendi dizi gibi çeker.

Yaprak Dökümünün yeni sezon fragmanlarını da mı hiç izlemedin yahu

ya şimdi eve polis girnce kemer yok evden çıkarken var ee enesimni tartışıyonuyz

beyazsoy dikkat çekmeye çalısıyor

hata diye neyi kakalıyor bize

hata ile uzaktan alakasi yok

Ağzına sağlık iki saattir onu anlatmaya çalışıyorum ama ne fayda illa bir hata bulacak diye hatasınıda kabul etmiyor.Dediğin gibi Ay Yapım bu yolu hep kullanıyor Kuzey Güney'in tanıtımları Aşkı Memnu'nun tanıtımları Yaprak Dökümü tanıtımları bölümden ayrı çekiliyordu ama gelde bunu anlat

Beyazsoy "Hatasız Kul Olmaz" ilkesini fazla abartarak dünyaya bakıyor

Her taşın altında illia bi hata bulacak.

Konuya girmeden önce acaba Tubanın saçındaki tokanın üzerindeki desenleri farklı mı buldu diye çok korktum

fragmanların polis sahneleri birleştirilip video olarak ekledim. iki fragman birbirinin devamı ve ikisinde de farklı kıyafetler var bu devamlılık htasıdır. sanki ilk fragmanı intikam yönetmeni çekmiş gibi davranmk anlamsız
)))))) ikisinde aynı yönetmen çektiyse devamlılıga bakacak.. ee alırsan reklam yönetmenini böyle şeyler balşınıza gelir
)))))))))))))))

Yahu bu her dizide olur.

Tanıtım fragmanı ayrı çekilir dizi ayrı çekilir.

Önceden dizi çekmeyi bilmeyen yapımcılar tanıtım fragmanı nedir bilmediği için diziden görüntüler yayınlıyorlardı. Ama artık tanıtım fragmanları ayrı çekilmeye başlandı...

Ayrıca Dila Hanım'ın tanıtım fragmanlarında da Dila, Rıza'yı düğün gibi bir şeyin ortasında vuruyordu. Dizide ise denizin kenarında vurdu. Kıyafetten ortama kadar her şey farklıydı.

Yani kasmaya gerek yok. "Tanıtım fragmanı" kavramını öğrenmek gerek.

Her zamanki kasış çabaları. Adamın işi yok ki böyle şeylerle uğraşıyor işte takmayın.
)))

ayrıca yüzük hatasında da benzer kişiler bana tepki koymuş ne hatası bu falan demişlerdi.ben alışılıgım bu forum abksanız dizilerde hiç bir hata bulamayız hepsi mükemmler dizilerdir
)))))))

Bence daha fazla uzatma hatanı kabul et ikisinin ayrı tanıtlar olduğunu birinin tanıtım diğerinin bölüm çekimi olduğunu sende çok iyi anlamışsındır ya neyse

Birden Tubacı gibi göründüm aman Allah'ım kaçıyorum.

bak biri fragman biri bölümmüş.. bu sayfanın başlıgını hatırlatıyorum fragmanlardaki hata..

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy senin dikkatine hayranım..
)

sagol sende olmazsan
))))

- - - Ekleme - - -

Bence daha fazla uzatma hatanı kabul et ikisinin ayrı tanıtlar olduğunu birinin tanıtım diğerinin bölüm çekimi olduğunu sende çok iyi anlamışsındır ya neyse
sonunda işi buraya gelecekti. fragmanları çeken yönetmen suçsuz ben suçlu oldum
)))))

tamam özür diliyorum
))))))))

asıl ben forumdası bekliyorum o bakalım nasıl bunun hata olmadığını açıklayacak
)))))

Bu zorlama mı olmuş? Bence fragmanda hata aramak saçma
Yani daha başlamamış bir dizi için.

iki türlü fragman vardır bir fragman diziden görüntü alarak yapılır birde diziyele alakasız oldugu belli oyuncular fragmanda konuşur seyirciyle kendileri diziyi tanıtırlar. yani diziden bagımsızdır.. bu iki fragma diziden senaryodan sahneler. birinde polis eve giriyor diğerinde evden çıkıyor.. hiçde zorlam .bir olayı devamı fragmanlar sadece

asıl ben forumdası bekliyorum o bakalım nasıl bunun hata olmadığını açıklayacak
)))))
Neden saçinin orgulu oldugunu yazmadin
Kemer takmak 5-10sn saç örmek en az 10dk

İster tanıtım olsun isterse diziden bölüm olsun fark yapmaz bana hata hatadir.Neden hata sonucta bize bu sahneleri suncaklar dimi? Ne biliyoruz ki😕 5.fragmandan evden cıkışını göstermemişler...İlk tanıtımalardaki çocuk doğurma cocuklariyla eğlenmesi ve İlker Aksumla tanışma fasıllarini aynı gösterirlerse kabul edin hatadır!!!

Peki o zaman hata değil diyen @dream'e bişey soracam..Bu son fragman diziden bölümse diğerleri sadece tanıtım filmiyse o zaman o tanıtım filmlerindeki gibi kurnaz sert Tuba izlemicez demektir..Son fragmanda yine soğuk aşık Tuba izlicez senin söylemin ve fragmanda bunu destekliyor ozaman

Tanıtım amaçlı çekilen sahneler dizinin genel gidişatını gösteren sahnelerden oluşan bir fragmandı.Evet ilk tanıtımlarda yer alan Tubalı sahneler bölümde birebir aynen olmayacak
ama ona benzer sahneler hatta daha sert sahneler olacak akşam gazetesi yazarı bugünkü köşe yazısında Tuba'nın dövüş dersleri aldığını yazmış
benim anlatmak istediğim tanıtım amaçlı çekilen sahneleri aynen bölümde görmeyi beklemeyin şimdi anlatabilmişimdir umarım