dream görmüyormusun birinde polis ev girip tubayı tututyor diğerinde evden çıkarıyor bunlar devamlı şeyler.. video yapıpp sana mı göstersem dur video yapayım anlaşılmadı sanırım)))
Ne alaka beyazsoy?
Ay Yapım her dizisinin fragmanı için oyuncularını kamera karşısına geçirir.
Fragmanı diziden kesip yayınlamaz, fragmanı kendi dizi gibi çeker.
Yaprak Dökümünün yeni sezon fragmanlarını da mı hiç izlemedin yahu
Ağzına sağlık iki saattir onu anlatmaya çalışıyorum ama ne fayda illa bir hata bulacak diye hatasınıda kabul etmiyor.Dediğin gibi Ay Yapım bu yolu hep kullanıyor Kuzey Güney'in tanıtımları Aşkı Memnu'nun tanıtımları Yaprak Dökümü tanıtımları bölümden ayrı çekiliyordu ama gelde bunu anlat
- - - Ekleme - - -
Ağzına sağlık iki saattir onu anlatmaya çalışıyorum ama ne fayda illa bir hata bulacak diye hatasınıda kabul etmiyor.Dediğin gibi Ay Yapım bu yolu hep kullanıyor Kuzey Güney'in tanıtımları Aşkı Memnu'nun tanıtımları Yaprak Dökümü tanıtımları bölümden ayrı çekiliyordu ama gelde bunu anlat![]()
fragmanların polis sahneleri birleştirilip video olarak ekledim. iki fragman birbirinin devamı ve ikisinde de farklı kıyafetler var bu devamlılık htasıdır. sanki ilk fragmanı intikam yönetmeni çekmiş gibi davranmk anlamsız)))))) ikisinde aynı yönetmen çektiyse devamlılıga bakacak.. ee alırsan reklam yönetmenini böyle şeyler balşınıza gelir
)))))))))))))))
Yahu bu her dizide olur.
Tanıtım fragmanı ayrı çekilir dizi ayrı çekilir.
Önceden dizi çekmeyi bilmeyen yapımcılar tanıtım fragmanı nedir bilmediği için diziden görüntüler yayınlıyorlardı. Ama artık tanıtım fragmanları ayrı çekilmeye başlandı...
Ayrıca Dila Hanım'ın tanıtım fragmanlarında da Dila, Rıza'yı düğün gibi bir şeyin ortasında vuruyordu. Dizide ise denizin kenarında vurdu. Kıyafetten ortama kadar her şey farklıydı.
Yani kasmaya gerek yok. "Tanıtım fragmanı" kavramını öğrenmek gerek.
Her zamanki kasış çabaları. Adamın işi yok ki böyle şeylerle uğraşıyor ve kendini mihenk taşı ilan ediyor.)))
Beyazsoy senin dikkatine hayranım..)
sonunda işi buraya gelecekti. fragmanları çeken yönetmen suçsuz ben suçlu oldumBence daha fazla uzatma hatanı kabul et ikisinin ayrı tanıtlar olduğunu birinin tanıtım diğerinin bölüm çekimi olduğunu sende çok iyi anlamışsındır ya neyse
Neden saçinin orgulu oldugunu yazmadinasıl ben forumdası bekliyorum o bakalım nasıl bunun hata olmadığını açıklayacak)))))
Peki o zaman hata değil diyen @dream'e bişey soracam..Bu son fragman diziden bölümse diğerleri sadece tanıtım filmiyse o zaman o tanıtım filmlerindeki gibi kurnaz sert Tuba izlemicez demektir..Son fragmanda yine soğuk aşık Tuba izlicez senin söylemin ve fragmanda bunu destekliyor ozaman![]()