20 dakika Dizisinin Fragmanlarındaki İkinci Hata! Yine İlk Kez favoriforumum.net'de

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Daha önce bu siteden 20 dakikadaki yüzük hatasını sizlerle paylaşmış,bu haberimiz medya sitelerinde ses getirmiştir. Bu kez hata ilki kadar büyük olmayan bir devamlılık hatası. 20 dakikanın ikinci fragmanında Tuba Büyüküstü'nün oynadığı melek karakterini yakalayıp polis otosuna bindirilken görüyoruz son yayınlanan fragmanda ise polisleri eve girerken görüyoruz. polisler eve girerken kolsus yeşil bir elbise giyen melek kemer de takmamış. Daha önce yayınlana fragmanda ise evden çıkarılan meleğin giysisi siyahaolup kollarıd uzamaış ve kemeli hale dönmüş. Eger polislerimiz kelepçe yerine kemer takma adetti yoksa bu fragmanda devamlılık hatası yapmış 20 dakika ekibi.

son fargmandaki melegin kıyafetleri:
L045.jpg

LG31.jpg

ikinci fragmandaki Tuba büyüküstün'nün giysisi:
XL8A.jpg

P8N3.jpg

frgmanların birleştirilmiş hali

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şöyle bir durumu atlamışsın beyazsoy son çıkan tanıtım bölümde yayınlanacak sahneden alıntı daha önceki ise tanıtım için çekilmiş bir sahne yani bölümde olmayacak :)

atlamadım. sonuçtaiki fragman 20 dakikaya ait ve devamlılık hatası yapmışlar koskoca fragman çektiniz aynı elbisiyeyi bulup gidirmediniz mi diye sorarlar adamlara :)))))

ben hata olduğunu sanmıyorum dizide ne olacağını falan bilmiyoz daha

nasıl aynı ahne olmayabilir yahu polislere ve giriyor melegi alıyorlar . ger melek azılı suçlu değilse kaç kezz evinde alacaklar meleği:)))))

Hayir yani diziyi tanitmak için çekilmis olabilir, yani dizinin bölümlerinde yayinlanmayabilir. Onu demek istiyorum.

nasıl aynı ahne olmayabilir yahu polislere ve giriyor melegi alıyorlar . ger melek azılı suçlu değilse kaç kezz evinde alacaklar meleği:)))))

Bu son çıkan tanıtımdaki sahne BÖLÜM sahnesi yani Melek bu son tanıtımda izlediğimiz gibi evden alınacak senin eklediğin diğer sahne ise TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE BÖLÜM ÇEKİMLERİ BAŞLAMADAN ÖNCE DİZİNİN TANITIMI İÇİN YAPILAN BİR SAHNE YANİ DİZİDE KULLANILMAYACAK :)

:d beyzsoy netti çöle diziyi çökertti resmen :d daha başlamadan fragmandan devamlılık hatası mı olur 5-6 dakikalık fragman var elimi,zde 2-3 hata varşimdiden

XL8A.jpg

Bu tanıtım için çekilmişdi bölüm çekimleri başlamadan önce :)

olsa ne olur. devamlılık hatası yapmışlar sonuçta iki fragmanıda 20dakika ekibi çekmedi mi.. bir şey çekiyorsan dikkatli olacan bu 90 dakikayı 1 haFTA DA YETİŞTİRDİĞİN İŞ DEĞİL Kİ 1 aydır dizi üzerinde çalışıuorsun daha dikkatli olmalıydılar

zaten yüzük hatasını da bu forumda kimseye begendirememiştim çogu kişi hata değil demişti :))))

ilk bölüm yayınlansın bölümde bakarız o hataya şimdi hata olduğunu sanmıyorum pek

Bu son çıkan tanıtımdaki sahne BÖLÜM sahnesi yani Melek bu son tanıtımda izlediğimiz gibi evden alınacak senin eklediğin diğer sahne ise TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE BÖLÜM ÇEKİMLERİ BAŞLAMADAN ÖNCE DİZİNİN TANITIMI İÇİN YAPILAN BİR SAHNE YANİ DİZİDE KULLANILMAYACAK :)
dream anladık 10 kez yazdın.. sonuçta ilk çektiklerine sadık kalmamayarak devamlılık hatsı yapmışlar işte .bizde dizinin 1 bölümde hata var demiyoruz ki freagmandlarda devamlılık hatası var diyoruz. bölğme bu hatayı taşımazlar artık

ayrıca belki iki fragmandaki sahnelerde dizide olmayacak ne biliyorusnuz.. biz bölümle alakalı bişey yazmadık sadece fargmalardaki devamlılık hatasını yazdık..

Tanıtım Fragmanı Ayrı Çekilmiş Bölüm Fragmanları Ayrı :(

Beyazsoy senin anlamadığın şey şu devamlılık hatası olması için bölümün içinde birşeylerin yanlış olması lazım.İlki tanıtımdı dizinin ana karakteri olan Meleğin yaşayacakları gösterilmişdi.Son tanıtım bölüm tanıtımı o sahnelerde bir hata bulsaydın tamam ama bu bir hata bile değil :)

Beyazsoy senin anlamadığın şey şu devamlılık hatası olması için bölümün içinde birşeylerin yanlış olması lazım.İlki tanıtımdı dizinin ana karakteri olan Meleğin yaşayacakları gösterilmişdi.Son tanıtım bölüm tanıtımı o sahnelerde bir hata bulsaydın tamam ama bu bir hata bile değil :)

fragmalardaki hata diyorum. sonuçta fragmanlar bütünlük arz ediyor. bölümde hangi sahneler oalcak bilemiyoruz bölümde hata olursa ozaman konuşuruz.. sonuçta sen fragman çekiyorsan ve bol bol vaktin varsa dikkat edeceksin bir gün kıza başka bir gün başka gidiremezsin.

- - - Ekleme - - -

aslında bu hatalar yönetmen ve dizi ekibinin yeterince bilgili ve dikatli olmadıgının göstergesi. eekip diziye ya güvenmiyor yada çok lakayt tipleri bulmuş ay yapım. bir fragmanda da bu kadar hata yapılmaz. ben hiç bir dizide bu hatya raslamdım

fragmalardaki hata diyorum. sonuçta fragmanlar bütünlük arz ediyor. bölümde hangi sahneler oalcak bilemiyoruz bölümde hata olursa ozaman konuşuruz.. sonuçta sen fragman çekiyorsan ve bol bol vaktin varsa dikkat edeceksin bir gün kıza başka bir gün başka gidiremezsin.

aslında bu hatalar yönetmen ve dizi ekibinin yeterince bilgili ve dikatli olmadıgının göstergesi. eekip diziye ya güvenmiyor yada çok lakayt tipleri bulmuş ay yapım. bir fragmanda da bu kadar hata yapılmaz. ben hiç bir dizide bu hatya raslamdım

Ayrı ayrı tanıtımları nasıl birleştirip hata olarak gösteriyorsun pes doğurusu :D
O zaman sen şimdi İntikam'da bereni ilk tanıtımda olduğu kıyafeti ile bölümde görmeyi de beklersin yada diğer tanıtımlarda neden kıyafeti farklıda diyebilirsin :D