"20 Dakika" Bu Hafta Özetsiz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TNS reytingde güvenilir. Bu konuda değil mi? :D

- - - Ekleme - - -

Neyse ya gereksiz bi konuyu boştan yere uzatıyoruz. Bitsin burda

Her dizinin 2. bölümü özetsiz olmaz, karşısında güçlü rakip varsa seyirci kaptırmayalım diye özet vermez.

Fatmagül'de de Vadi olduğu için 2. bölümde özet yoktu, bolca tekrar verilmişti ilk bölümü zaten.

Ama mesala Muhteşem, 2. bölümde direk özet verdi, çünkü liderliği garantiydi zaten. :)

Aga tamam fark etmez diyorum işte :D 3 saat sonra kalkacam hala yatmadım karagecelerinruhu :d

Her dizinin 2. bölümü özetsiz olmaz, karşısında güçlü rakip varsa seyirci kaptırmayalım diye özet vermez.

Fatmagül'de de Vadi olduğu için 2. bölümde özet yoktu, bolca tekrar verilmişti ilk bölümü zaten.

Ama mesala Muhteşem, 2. bölümde direk özet verdi, çünkü liderliği garantiydi zaten. :)

Bence temel konu karşısındaki rakip değil de verilen tekrar sayısıdır. Eğer çok fazla tekrar verdiysen mecbur özetsiz yayınlarsın. Muhteşem Yüzyıl çok fazla tekrar vermemişti diye hatırlıyorum o yüzden özetli yayınlanmıştı.

Aslında İntikam'ın da pek tekrarı yayınlanmadı. Sadece ilk gün üç kez üst üste yayınlandı ondan sonra hiç yayınlanmadı. Bir de bu akşam yayınlanacak o kadar. Belki özetli yayınlanabilir. Daha belli değil yayın akışı...

"İntikam"ın özetsiz olacağı daha belli değil. Çünkü, Kanal D Perşembe Yayın Akışını daha güncellemedi :)

Çok uzun süre yayinlanacak, keske 21:30'da bitseydi..

Özetsiz olacak tabi abi şaka mısınız. :D

İntikam da özetsiz olacak.

Yeni dizi bunlar özet vermemesi kadar doğal bir şey olamaz...

20 dakika iki gruptada 10 reytingi geçeçek gibi gözüküyor

fragman mükemmel herkez fragmanı konusuyor ay yapım farkını koyuyor

Forumun ikinci Furkan'ı da varmış hayırlı olsun. :D Forumda ayştayndan bolu yok valla. :D

Fks14-2. :D

dipnot: Mesajım kreys'in altına denk gelmiş. Yine yanlış anlaşılmasın kreys'i kastetmedim. :D

Özetsiz yayınlanması dizinin reytinglerini kötü etkileyebilir diye düşünüyorum ama inşallah öyle olmaz.

"İntikam"ın özetsiz olacağı daha belli değil. Çünkü, Kanal D Perşembe Yayın Akışını daha güncellemedi :)

revan yeni başlayan diziler genelde iki hafta iki kez üst üste yayınlanır. 20 dakikaya laf carptın toplamasından korkuyon sanırım. :))))