- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Nerden bi açık bulsam nasıl yapsamda cevap versem diye allam etmişssin kallam etmişssim laf salatası yapmişssin..Yahu Beren hristiyan rolunde mi oynayacak sanıyorsun? Her zengin kişi hristiyan mı sanıyorsun? Huzur Sokağ gibi başlarini kapamalarini beklıyorsan çok beklersin o zaman 20 dk'da Tuba'da başini kapasın...forumdash tdk nin yazdigini bile taraflıgından gormemısın .. intikam nasıl uyarlama oluyor. okusuna bu topluma ve inancına göre uydurmak diyor uyarlama sadece dil çevresinde bahsetmiyor. nasıl oluyorda intikam uyarlama olur )))))))))
20 dakika ise tam bu tarife uyuyor . bizim yaşam stiline çekilmiş anne kızı istemiyor felan .. ılker osmanlı tarihi hocası.. intikamda bunların hiç biri yok
Gelin kaynana çatişmasi sadece turklere özgü birşey mi? J.Lo'nun bi filmini izlemiştim orda gelin kaynana çatişması anlatılıyor...matematik hocası olsaydı turk yada bizden olmıyacakmıydı?...Cidden senden böyle yorumlar beklemezdim...Senin yorumlarını ciddiye alırdım.Gerçekte ciddiye alincak bişey yokmuş..